Sanningen att säga

idiot

Kategori: Allmänt

Det är dagens ord, citat, sanning.. vad än ni kallar det. Idiot. Alla killar är fan idioter, det konstaterades idag av Frida och mig. Så jag har slutat bry mig. Helt enkelt så.
Du visade så mycket potential, du ingav så mycket hopp och lyckliga känslor och nu när jag ligger här i smärtor, blåslagen och med hjärnskakning visar du mig att du kan krossa mitt hopp lika fort som du byggde upp det. Så fuck off.

Som ett PS kan ju tilläggas att jag lyssnar på LeMarc, ni som känner mig väl vet att det endast händer när jag mår riktigt, satans dåligt..


Godnatt.

Aj

Kategori: Allmänt

För er som inte hört det råkade jag ut för en olycka igår och föll handlöst ner för en trappa med en back glas. Turligt nog stannade jag ovanför glaskrosset så det är bara ena handen som fått lite ytsår. Däremot åkte jag på en rejäl smäll i huvudet, fått en lätt hjärnskakning, min ena höft är inte helt på topp och mitt högra knä är blåslaget, svullet, fyllt av vätska och gör satans ont. Utöver det är det bara småsaker, öm i ryggslutet och revbenen på vänstra sidan, ont i ena axeln, foten och handlederna..

Men oroa er inte kära vänner, med Voltaren och kryckor ska jag om några dagar vara mig själv igen! :)

Idag är det filmmys med 6M/XM igen, hoppas det kommer en hel del och att någon vill vara snäll och bära fram en stol till mig! Haha, de lär fnissa en hel del också.. Det där jävla Kårhusspöket alla säger är snäll är helt klart ute efter mig, varför fäller man mig annars ner för en trappa?
Håller även tummarna för ett bra filmval, gott godis och en knäpall :)

Ha en strålande sista dag på helgen!

feel good friday

Kategori: Allmänt

Ibland undrar jag vad jag sysslar med, förstår att ni andra tycker jag verkar insane i telefon för allvarligt talat.. vem går runt en halv natt i kortärmat och bara känner sig rastlös och förbannad och ledsen och ensam? Oh well, finns inte så mycket mer att säga om igår om jag ska vara helt ärlig.

Idag, imorgon och på onsdag kommer jag ha tillstånd så räkna med nattliga samtal ;)
Utöver det har jag heldagar i skolan måndag och tisdag samt styrelsemöten måndag - onsdag. Blir inte mycket vila den här veckan heller men vad gör väl det, vädret är strålande här i Halmstad och jag tror vi kommer få en härlig filmsöndag på Kårpuben den här veckan :)

Ska köpa HASP-premiärbiljetterna till mig och Maria idag också, ska bli grymt kul att se ett nytt Spex igen - allt nytt och vårigt är härligt just nu! Vårkonsert idag och imorgon, film på söndag, HASP den 2/5 och Köpenhamn den 5-6/5.

Damn, dags att hoppa in i duschen och gå snart.. MEN först vill jag lyfta att det bara är 6 veckor kvar tills jag kommer till Stockholm igen över sommaren! :D


Love, M

oavsett vad

Kategori: Allmänt

Igår var en spännande dag av många anledningar, var bland annat på mitt första KS-möte i Viktorias plats och det var riktigt jäkla härligt! Tror hösten kommer bli grym - oavsett vilka som sitter där runt bordet med mig.

Som de flesta av er vet vid det här laget kontaktade jag Tomas för några dagar sedan med ett inte så snällt mejl, men jag förstår inte att han efter alla år av svek och tårar inte förstår att det enda som behövs för att börja pussla ihop någon form av relation igen är ett handskrivet brev med texten till den här låten;



Spenderade kvällen igår med att sms:a med han som inte lämnar mina tankar ifred.. det var härligt, förhoppningsvis får jag träffa honom en liten stund idag också annars har vi alltid söndag.

Hör gärna av er om ni vill prata idag, har ett inbokat möte på eftermiddagen men utöver det ska jag förs

♪♩♬ ♪♬ ♪♫ ♬♩

Kategori: Allmänt

Har fått en person fast i huvudet och han vägrar lämna mig i fred.
Varenda sms, varenda mejl, varenda fotsteg utanför min dörr är potentiellt han.. vilket är sjukt. Vi har inte haft så nära kontakt så länge, han har inte ens haft mitt nummer i ett dygn men det är någonting med honom som får mig att hoppas fastän jag verkligen inte vill falla för någon kåraktiv person. Det skulle bli ett löpsedelsförhållande och det är jag verkligen inte ute efter.

Kan jag ha drabbats av vårkänslosjukan? Ni vet förälskelse på grund av det vackra vädret och de kommande ljuva månaderna. Det är nästan så jag tror att det är det, det måste det väl vara? Man har inte bara en härlig kväll och sen så har man känslor för en person, det låter så konstigt, så.. sagolikt. Jag är inte i en saga, jag tror nog inte på sagoliv.

Så vad ska jag göra nu?
Crap. Jag är inte redo för någonting nytt, det har varit så många varv och så många känslomässiga uppbrott senaste åren - jag orkar inte mer. Varför nu, varför han, varför så fort och så plötsligt?

igår

Kategori: Allmänt

Jag hade en grym kväll ute igår med världens gäng av härliga människor! Synd att det inte blev efterfest, var jäkligt sugen men kom hem halv tre med många shots och öl och cider i kroppen. :)
Hade dock en hel del givande samtal med både nya och befintliga vänner vilket alltid är roligt, vaknade dessutom med ett leende på läpparna jag har svårt att skaka av mig vilket var väldigt länge sen.

Oh well, är sådär lagom bakis nu och ska sätta mig med en film medan jag väntar på att Erik vaknar och hör av sig om vi ska dra till Max på dagen-efter-käk! Jag håller tummarna.

Hur ser resten av er helg ut?


Love, M

sol ute, sol inne, sol i hjärta...

Kategori: Allmänt

Jag är så galet trött och har en olidlig huvudvärk MEN ska tilläggas att jag ser fram emot att se min nya text i Motvinden i tryck! Så fort numret är ute om några veckor ska ni får en egen titt. Tack än så länge till de två som ställde upp och läste igenom den innan jag lämnade in den - Maria och Marie - I owe you one!

Angående tentorna skrev jag den första och vi får la se hur den gick - hoppas verkligen på ett G. Den andra valde att jag skjuta ytterligare då jag verkligen inte kunde materialet inför den tillräckligt väl. Så nu satsar jag 200 % på de kurser som är aktuella samt de 2 arbeten jag måste lämna in samt de övriga omtentorna jag ska försöka avklara innan sommaren. När jag kommer tillbaka till Stockholm ska Ia hjälpa mig med redovisningen ;) Alla hennes år på Handels måste ju löna sig .. haha!

Snart ska jag träffa Johanna, Tove och några till tjejer och dricka vin och klippa och sy i våra overaller. Yeay!
Börjar frukta den invigning Markus och Johannes planerar.. de lät inte så snälla när de pratade om den.. Helt ärligt är jag nog ganska skräckslagen för vad de ska göra. Funderar på att köpa på mig en peruk så de inte vet vem jag är ;)

Tänkte höra om någon har en bra idé på overallsdekorationer? Just nu har jag en massa runda märken som jag inte riktigt vet hur jag ska placera..


Love you all,
njut av det vackra vädret för det ska jag! /M.

håll tummarna för tur imorgon

Kategori: Allmänt

Yes, imorgon är det då dags för omtenta 1. Känner mig inte alls säker på att jag klarar den fastän jag än en gång tycker mig kunna häftena med material någorlunda utantill.. så håll era tummar and wish me luck! :)

Vad kan tilläggas utöver det idag.. jag håller på att bli helt galen och jag kan inte vara säker på att det inte snart smäller. Skäms fortfarande lite för bitmärket Markus fick men till mitt försvar var vi inte nyktra OCH jag minns nästan helt säkert att han provocerade mig ;) Behöver fortsätta med det här att utesluta kolhydraterna, hur illamående jag än blir. Dessutom har jag sjukt ont och vet inte hur det ska gå att skriva tenta på värktabletterna men men..

Grattis CH förresten! :D
Nu är du i dina bästa år for sure! Yeay!


Love, M.

killar, pojkar, män..

Kategori: Allmänt

Jag måste bara få ifrågasätta hur ni tänker ibland när ni bestämmer er för att ragga på en tjej?

Har precis spenderat en lång stund i telefon med en av mina bästa vänner i Stockholm som varit ute för några dagar sedan. Vi är alltså to-be-23 år gamla, vi gillar att hänga ute speciellt nu när vädret är precis perfekt för uteserveringarna och vi gillar när någon visar intresse för oss.. det är klart vi gör! MEN jag måste fråga om det här är en raggningsreplik ni känner att ni kan locka oss med; "jag har ett bra jobb och en bostadsrätt"!?
Jag sa vi är 23, inte 40 och inte desperata vilket får ett "bra jobb och en bostadsrätt" att falla rätt långt ner i kriterierna..

Dessutom pratade jag med en annan kompis som verkligen tyckt om en lite äldre man nu ett tag, han har visat intresse för henne också MEN han bestämmer sig ändå för att hångla upp en gemensam bekant när de är på samma fest alla tre? Hur ska det få oss intresserade? Ibland undrar jag vad ni tänker med.

Glada nyheter dock! Jag ska eventuellt till Stockholm nu en helg i april! :) Fira pappas jämna födelsedag bland annat. Lovar att självklart höra av mig så fort jag köpt biljetter om jag får ledigt från min ena föreläsningsdag.


Åter till tentapluggandet nu! :)

Goa Göteborg

Kategori: Allmänt

Spenderat denna påskafton i Göteborg med Camilla vilket har varit FANTASTISKT!
Första gången i Göteborg på allvar för min del - grymt vacker stad, strålande väder och fina uteserveringar med jättegott rosévin! Mums vilken påsk! Blev faktiskt lite sugen att flytta upp till Göteborg istället..

Dock var jag väldigt bakis eftersom natten var lång, tung och från och till skrämmande men fy fan vilken härlig känsla det är att umgås med alla snälla pojkar härnere. Man blir snabbt en familj med de man tyr sig till. Däremot måste jag be om ursäkt till Markus för tandavtrycket jag lämnade i hans överarm.. jag var långt ifrån nykter och ibland blir jag våldsam när jag är full. Tusen förlåt, ska självklart försöka aldrig upprepa det igen (fast lite får du skylla dig själv för att du provocerat mig i flera veckor nu ;)).

Dags att sova kanske, är utmattad och det är en pluggdag som väntar imorgon!

Love, M.

spökstad

Kategori: Allmänt

Så har alla halmstadstudenter börjat fly vår vackra västkuststad för sina hem där familj och vänner väntar med glädje på att få träffa de utflugna igen. Jag, jag stannar här i spökstaden för att plugga, städa och skriva klart min artikel till nästa nummer av Motvinden. Ni ska veta att jag vill komma hem dock, som jag längtar efter att träffa er alla!

Förhoppningsvis går tiden fort fram så det snart är juni när jag faktiskt kommer hem! :)
Vi har stora delar av sommaren framför oss att ha skoj på och som ni såg tidigare på listan är det många idéer att förverkliga, konserter att se, god mat att äta..

Får se om det blir till att jobba på puben ikväll också, väntar som sagt på Markus besked.


Ring mig gärna när helst ni har tid!

ÄNTLIGEN

Kategori: Allmänt

Min ovve har kommit! Jag har den i mitt hem, jag har min ovve och det är dags att inviga den och sy på alla fina märken inför AG 09! :D Ni kan inte förstå hur glad jag är.. yay!

Dessutom har min skola fått civilekonomexamensrätt vilket alltid är ett skäl att fira! Ska se om studievägledaren kanske kan guida mig till några extra kurser så man kan ta den examen nu när man ändå pluggar. Dock är det en hel del kurser jag måste läsa extra, tror det blir åtminstone en extra termin men det kan det nog vara värt, eller vad säger ni?

Ska faktiskt lägga mig och sova nu så jag hinner vinka av Maria och Nina när de åker med bussen hem imorgon och sen ska jag bara pluggapluggaplugga och vänta på att höra från Markus om han vill att jag jobbar med honom.

Så jag önskar er alla godnatt sålänge och JAG HAR MIN OVVE! :D
Hjälp mig pimpa den till Hallands snyggaste overall! Leta efter märken på ert program, er högskola och de fester de håller. :)

Love, M

goodnight sweetheart goodnight

Kategori: Allmänt

Är så trött nu. Haft en heldag och det ser likadant ut två dagar till i rad nu samtidigt som jag försöker plugga till mina två omtentor nästa vecka och önskar mig en resa till Göteborg på lördag för att träffa upp Camilla och fira påsk!
Vet att folk försökt ringa mig men jag har ingen energi att ringa upp längre ikväll, ligger i sängen och ska sova så fort protokollet från idag skickats ut.

Grattis till Jennifer som snart är klar med hela sin utbildning och tar examen! :) Älskar dig så mycket att det är gaaaalet!

Ni vet att jag önskar jag kunde komma hem till Stockholm snart, skulle åkt idag om jag bara kunde, älskar er alla så mycket att jag håller på att bli sinnessjuk av att aldrig få träffa er. Glömmer vad vi väl pratar om när vi hinner och jag känner att jag inte vet när eller hur jag ska få tid och råd att komma till er.. :( Kan ni inte komma hit och bara förgylla min vardag?

Hur som helst, dags för protokollet nu!

Puss

april

Kategori: Allmänt

Så, det var väldigt länge sedan jag skrev någonting. Detta beror på flera faktorer såsom ett nedstängt internet, sjukdom, massa skolarbete och ja.. trötthet. MEN nu är jag här! :)

Idag var det nästan sommar i Halmstad, 20 grader, klarblå himmel, strålande sol och vindstilla.. sjukt hur trevligt livet kan vara ibland. Började dagen med skolarbete och en härlig lunch med brytbröd och gräslöksfärskost - grymt härligt! Sen drog vi till Nyhem där några grillade, jag satt med 2,25% granatäppelcider och älskade sällskapet, vädret och stämningen. Så kände jag mig seg så jag drog hem till Maria och pratade heminredning och Ullared innan vi begav oss till Hemköp för lite goa inköp och så kom jag hem lagom till Robinson = EN PERFEKT DAG!

Nu ska jag laga lite mat, njuta av kvällen med ett glas vin eller två och sen ta en sovmorgon eftersom jag inte behöver vara i skolan förrän 12 imorgon. :)

Hoppas ni alla har det strålande och förlåt för bloggavbrottet!

Love, M.