Sanningen att säga

tunga tider

Kategori: Allmänt

Just nu är det så mycket som händer, så mycket att tänka på och styra upp och försöka sluta tänka på att det nästan känns som om jag förlorar mig själv. Utan Håkan skulle jag inte orka med allt.
Hur kan han vara så underbar, så fantastiskt söt och så omtänksam och hjälpsam? När han är i närheten försvinner all oro, all rädsla (utom den för spindlar då) och alla jobbiga tankar. Med honom är jag i ett fridfullt läge där jag är lyckligare än någonsin - så hur ska jag kunna uppskatta all den tiden vi måste vara i från varandra?

Hur som helst, imorgon är det finsittningen och vi har fortfarande typ inga som kan hjälpa till. Vet inte hur vi ska lyckas få kvällen att gå runt, dessutom är tanken att det ska vara öppet till tre och sen ska vi städa dagen efter och på måndag - alldeles för tidigt - börjar skolan igen..

Dags att krypa ner under täcket igen och vänta in att världens bästaste kommer och håller mig i sina armar!

halvblodsprinsen

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem från att ha sett Harry Potter igen med min sötnöt, filmen var lika bra andra gången :)

Nu ska jag under min lediga kväll passa på att kolla Mio-katalogen och läsa nya Hus&Hem för lite sköna drömmar om den lägenhet jag och Håkan en dag ska få!

Love,
M

plugga, plugga, plugga, plugga bort min trötta min..!

Kategori: Allmänt

Ska krypa ner i sängen nu och bara läsa alla anteckningar igen och mumla dem för mig själv. Tredje och sista omtentan för perioden imorgon vid 9. Känner mig inte alls säker på den här, det är så mycket att komma ihåg! De andra har varit mer att lära sig förstå och kunna formulera begrepp, till den här är det bara dum-memorera allt som står i anteckningarna! Gah!

Min sexige älskling sitter i soffan och ser alldeles underbar ut som alltid, är lika nykär som för tre månader sen.. ! Ingen känsla i världen kunde vara bättre :)


Godnatt världen,

M.

Nollningen 2009!

Kategori: Allmänt

Då välkomnar jag Nollningen 2009 varmt välkommen och hoppas kunna joina in på lördag med fullaste energi!
Alla ni andra får ha en grym dag, kanske kommer spatsera förbi bara för att smygkika med jämna mellanrum ;)


Love,
M

08-attityden är tillbaka på besök

Kategori: Allmänt

..för idag tar jag strid! Inte bara en utan två tunga, stora strider som kräver bra argument, en tydlig linje och en brinnande övertygelse. Jag har en fanbase bakom mig som kommer vara mitt stora stöd men som också är anledningen till att jag trots sjukdom orkar ta den här heldagen.

Be prepared.

älskling och Elsa

Kategori: Allmänt



Han är världens underbaraste och hon är snällaste katten jag någonsin träffat :)
Tillsammans en mörk fredagkväll med en härlig film är de det oslagbara sällskapet!

sjuk, sjuk, hemskt mycket sjuk

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen med värk, hosta och en rejäl förkylning. Jippi, lagom till den veckan när allting händer. Missar tre möten och en kickoff idag men tänker att det är för det bästa - kanske kan jag vara frisk till mötena imorgon? Eller i alla fall till onsdag när mycket viktigt händer.

Var i alla fall nere i Skottorp i helgen och hade det jättemysigt! Älskar lugnet som är där nere och jag älskade att regnet slog på rutorna när vi satt inne med te och försökte plugga :) Dessutom är ju ena katten underbar (den andra är ondskefull och bet mig). Dock råkade jag ut för en riktigt illa allergireaktion på kvällen då ögonen svullnade upp och blev illröda, halsen kliade, näsan kliade.. när jag väl lyckades somna sen gick det i alla fall ner rätt fort. Blir starkare allergimediciner och inget klappande av söta Elsa nästa veva ner!

Ska lägga upp en underbar bild på Håkan och Elsa sen.
Nu är det te som väntar :)

ska plugga hela natten

Kategori: Allmänt

Hell yes, blir till att plugga hela natten sedan göra alkohollagsutbildningen imorgon för att fortsätta plugga så fort den är klar och sen skriva tenta torsdag morgon och fredag morgon.

Var en duktig flicka och sa att jag inte kan lägga tiden på KS i helgen i alla fall fastän jag gärna velat. Håkan och jag ska åka ner till Skottorp så jag kan plugga i lugn och ro i hans mammas trädgård. Ska bli jätteskönt!

Nu ska jag göra mig en stor kopp te och försöka memorera Kotlers marknadsmix, önska mig lycka till!



höstkänslor

Kategori: Allmänt

Vart jag än vänder mig får jag en känsla av att hösten snart är här. Jag älskar hösten så för mig är det inte alls jobbigt att känna att den är på väg men det får mig att vilja förändra mer. Mycket kommer ju förhoppningsvis ändras om vi får lägenheten och jag kanske kan få det där jobbet jag sökt men andra saker är det jag själv som måste ta tag i, till exempel en ny frisyr - det är dags att kapa lite av de längder som sparats! Dessutom har jag efter att ha gått igenom gamla foton blivit sugen på att skaffa lugg igen, det var verkligen väldigt länge sen sist!

På torsdag har jag den första av tre omtentor jag tänker skriva nu i augusti. Håll era tummar och tår för jag vill gärna klara de alla tre! Blir hårdplugg närmaste dagarna, bara korta pauser för möten och postupphämtning. Varför kommer aldrig min H&M-katalog?!


Dags att äta popcorn och pussa på älskling nu.

tidig morgon

Kategori: Allmänt

Det är en tidig morgon (ja, i alla fall i mina ögon) och jag sitter och filar det sista på dagordningen inför 6M-helgen som börjar 12. Samtidigt kommer jag på tusen nya saker jag måste göra och jag vet fortfarande inte hur jag ska hinna med allt till omtentorna - läser och läser och skriver och skriver men känner inte att det kommer in.

Igår var det tre månader sedan jag och Håkan blev tillsammans. Är lyckligare än någonsin och det vet han, vi firade med lite Harry Potter och en riktigt god hemlagad middag. :)

Nu fortsätter arbetet,


love M.

inspiration

Kategori: Allmänt

Har äntligen börjat smyga in i en ny kreativ fas igen, var så länge sedan att jag är försiktig med färger, former och ordval fortfarande men jag skaffar extra inspiration genom att titta på några av mina favoritfilmer som alltid får mig att vilja göra radikala saker. Igår var det the Devil wears Prada och just nu sitter jag och njuter av varje minut tillsammans med Sex and the City - the movie.

Håller tummar och tår för jobb och lägenhet nu. Planerar att kanske kunna ta med min älskade till Dublin nästa år på en weekend, sen är det ju nya fina möbler till lägenheten och jag har hittat en hel del kläder jag vill ska förgylla min klädkammare i höst och vinter.

Sugen på en riktigt schysst kopp kaffe.
Suck.


Love, M.

I'm the winner!

Kategori: Allmänt

För ett tag sedan anmälde jag mig till en Harry Potter-tävling och jag har vunnit första pris! :)
Fick mejlet idag och det kommer på posten om några dagar. Nu var ju vinsten bland annat biobiljetter, tv-spel och en hoodie inte en miljon på triss eller en lyxresa men glad som alltid när man vinner saker blev jag ju! Inte ofta jag vinner första vinsten så eftersom jag kände mig turlig håller jag nu extra tummar för att få jobbet jag sökt och lägenheten jag o Håkan sökt.

Ska jag bara lista ut vilka jag o Håkan ska bjuda med oss för att se Harry - igen :)


Love, M

avokado

Kategori: Allmänt

Har precis ätit en grymt god avokadosallad med valnötter till lunch hemma. Håkan och jag sitter vid varsin dator och försöker få lite saker gjorda men efter en trevlig kväll på Bulls igår tar jag söndagen som den kommer och tillåter myskläder, ligga länge i sängen och ytterligare en säsong av Fraiser. :)

Fick lägenhetserbjudande i Stockholm idag men just nu har jag ju ingen anledning att flytta tillbaka dit. Älskling och jag vill väldigt gärna få lägenheten på Maratonvägen men vi får la se. Två dagar kvar tills svarstiden gått ut.


Någon som är sugen på en kaffe idag?