Sanningen att säga

sommarschemat

Kategori: Allmänt

Okej, okej, ungefär såhär kommer väl sommaren se ut för min del om man får tro den prliminära planeringen jag o hubby satt upp..

vecka 23 - Hem till Stockholm under fredag/lördag. Examensgrillning för Jennifer på lördagen och fira morfar på söndagen.
vecka 24 - drar till Grekland på tisdagen. Yeay!
vecka 25 - kommer hem till Stockholm på tisdagen. Åker till Halmstad troligen på torsdagen.
vecka 26 - Halmstad
vecka 27 - Halmstad (kanske några dagar i Lund)
vecka 28 - Halmstad (kanske några dagar i Lund/Båstad/Skottorp)
vecka 29 - Stockholm, åker troligen hem under måndagen.
vecka 30 - Stockholm
vecka 31 - Stockholm/Halmstad, helt obestämt faktiskt, beror på om hubby tröttnat på 08-land vid det laget.
vecka 32 - Halmstad igen!

Sen är jag i Halmstad troligen fram till jul. :) Så börja boka in er redan nu!
Ser sjukt mycket fram emot sommaren kan jag ju bara säga, även om det blir en del tid utan hubby och en hel del tid utan er mina kära vänner så ska vi nog kunna ha grymt kul!

Love, M

städar

Kategori: Allmänt

usch o fy. det här är varför jag hellre är hos Håkan ;) min lägenhet är en plåga att städa och så har jag tvättstugan samtidigt och ska strax gå och handla mat för att laga lite middag till oss ikväll. Förslag på mat? Hmm.

Undrar dessutom varför min dammsugare blivit så dålig.. tror bestämt den väldigt tekniska och sexiga läckerbiten som dyker upp här ikväll får lösa problemet! Haha! ;)

Lägger upp sommarschema nu så snart får ni en veckoplanering här :)


Puss, M

pyttipanna

Kategori: Allmänt

yes, hubby lagar lunch åt oss efter en riktigt slapp skön morgon med Coupling, sovmorgon och marmeladfrukost. :)
Ska efter lunchen bort på två möten och sedan iväg och köpa middag till oss, vi funderar på picknick på golvet! Kan livet bli mycket mysigare? Jag är ganska säker på att det inte kan det.

För er som jag missat att prata med på länge så var vi nere i Skottorp igår eftersom hubby fyllde år och träffade familjen och åt tårta och jordgubbar och sjukt god mat. Hubbys lillsyrra är jättegullig, lillebrorsan var också gullig såklart - funderar på att para ihop honom med Johanna - lite lammkött sådär ;)
Jag tror bestämt annars att Skottorp kan vara en av Sveriges finaste platser, det fanns kor och hästar och åar och Hallandsåsen och fält och bondgårdar och jättefina hus och  blommor och trädgårdar och allting var bara jätteidylliskt. Kan definitivt tänka mig åka tillbaka några gånger. Kanske (men bara kanske) till och med bosätta mig där en vacker dag..

Så, har jag något mer att uppdatera.. hm, ja, jag antar att det finns massor att berätta egentligen, jag bara minns inget annat när min Hogen står och lagar mat. Han är så fantastisk och så snygg där han letar i skåpen, har svårt att slita blicken från honom för att skriva det här.. hur kunde vi hitta varann..?

Maten börjar bli klar nu, skriver mer snart. :)

Puss

natt

Kategori: Allmänt

Har precis kommit hem från dagens medlemsmöte, ett mycket spännande sådant!
En del utfall blev inte som jag önskat men jag kan inte få allt och jag är lycklig och jag mår bra och hubby är glad så det är allt som spelar någon roll just nu. Hoppas bara tid inte blir ett problem kommande verksamhetsår.

Hubby är förövrigt ute och ölar med de resterande som önskade följdsamtal efter mötet. Själv snodde jag nyckeln och stack hem. Sitter här nu och är lite lagom paranoid över saker jag inte kan förändra och inte borde bry mig om men ni som känner mig vet hur det blir när jag fastnar i en tanke..
Kan lägga till här att jag har fått höra vad folk säger bakom min rygg, vad de verkligen verkar tro om mig och det sårar. Skulle aldrig i hela mitt liv göra något som sårar honom. Skulle aldrig ha inlett något om jag inte verkligen känner någonting, ni som känner mig vet detta. Ni andra som bara tror och anar kanske borde bjuda på vin och lära känna mig bättre innan ni yttrar er..? Jag kommer från många år av nedtryckning och förminskning av min personlighet, jag är sårbar, rädd, liten och jag skulle aldrig få för mig att ha ett förhållande med någon jag inte verkligen tycker om.

Kan säga att han betyder så otroligt mycket för mig redan, han är den snällaste och mest fantastiska man jag någonsin haft äran att träffa och varje dag som går får han mig att skratta. Är inte det vad allt går ut på? Att skratta och må bra och få njuta av det? Varför strävar ni då efter att förstöra det och förstöra det självförtroende jag hunnit bygga upp efter förra raseringen..?

Usch, helt klart inte en strålande natt att skriva här men jag ville att ni skulle veta.

Imorgon blir det jobb på onsdagspuben, på torsdag är det 6m-galan och på fredag har jag tillståndet. Lördag ska Maria ha fest så då blir det lite vilande och en massa alkohol, söndagen lutar åt alkohol och hjärtliga samtal med Tove men vi får la se.. Träffade henne idag vilket var så länge sedan. Saknar henne när vi inte ses eller pratar på såhär länge.

Nu ska jag allt fixa med lite saker innan hubby ringer och vill in. Hoppas ni har en strålande sömn just nu och att vi hinner höras i veckan.. kommer ju hem till 08-land snart! :D

Love, M

back in Strawcity

Kategori: Allmänt

Vilken härlig helg på Gotland det blev! Solsken, alkohol, många skratt (bara lite tårar) och så sov jag ju i bästa (om än kallaste) tältet på ön! :)
Nu är vi hemma igen, mobilen är laddad och klar så närhelst ni vill prata är det bara att ringa.

På fyllan träffade jag Joel från de forna dagarna och han rakade halva huvudet på mig så nu har jag undercut igen! yeay!
Haha, var riktigt kul att träffa honom, han är sjukt trevlig. Skyldig mig ett märke är han också.

Nu sitter jag hos älskling och syr lite mer på ovven min. Den börjar se bättre ut helt klart :)
Vi kommer upp till Stockholm efter hans tenta den 5e och sen drar jag till Grekland den 9e med bästa Jennifer. Sommaren lutar åt att bli grymt bra!

Saknar er,

M

lööööv

Kategori: Allmänt

hittat drömprinsen, den som inte tror mig kan ju lyssna på mig när jag fnissa i telefonen när han är i närheten.
jättemysig men jättelång dag framför oss men sen jävlar blir det AG på torsdag! YEAY!

Ska nog köpa sprit idag.. vodka funkar alltid ;)

puss

Watch out for that signal, when life as you know it ends.

Kategori: Allmänt

Jag har så mycket jag vill berätta, men inte här och nu. Så bli inte rädda om jag ringer ;)
Kom hem tidigt imorse, för typ 6 timmar sen, är så trött fortfarande och mina planer för dagen har ändrats lite. Nu finns det något annat jag inte kan undvika att vilja göra varje stund av varje dag. Det är både härligt och lite ovant.

Hoppas ni har en jättebra torsdag framför er!
love, M.

puss

Kategori: Allmänt

Precis kommit hem och jag är inte nykter. Fått en son och nya syskon - livet är häärligt!
Dessutom har jag fått ett puss-sms så jag är på topp, fniss.

idag

Kategori: Allmänt

Idag är det dubbla val och sedan valmiddag :) NICE!

Däremot något som inte är så nice är att jag inte vet vart hjärtat ska ta vägen, det slår för fort, för sakta, hoppar över slag och slår dubbelslag och får resten av mig att bara känna tomhet.. allt för att jag lurade i mig själv att någon för en gångs skull verkligen tyckte om mig. Dumt. Så dumt.

lite sent

Kategori: Allmänt

Eftersom mitt internet varit som det varit senaste dagarna och jag legat stilla i sängen på doktorns order har jag inte hunnit vara här så mycket. Därför har jag även missat två viktiga dagar :)

I förrgår, den 29e släpptes äntligen Twilight på dvd här i Sverige! Så spring och köp!
För er som har missat denna otroliga saga är det bara hugga tänderna i de fantastiska böckerna innan du avnjuter filmen med sexiga vampyrer, kärlek och blod.

Och igår var det en fantastisk tv-dag för alla oss som inte fick fira Valborg. Nämligen visade kanal 5 "En geishas memoarer" vilken är baserad på boken med samma namn, boken som verkligen är fantastisk! Jag gillar filmen också en hel del. Suzuka Ohgo och Ziyi Zhang är båda två så strålande i rollen som Chiyo/Sayuri. Om ni inte sett den än så läs boken först!
Dessutom visade tvåan "Dagboken" vilket ju är en av världens kanske bästa kärleksfilmer! :) Alla mina vänner älskar den och jag gillar den verkligen, den har så mycket charm och skådisarna är verkligen jättebra! En perfekt film att se på en romantisk dejt med någon speciell ;)

Idag däremot är det stor grillning på Nyhem, jag hade tänkt dyka förbi en sväng. Ska egentligen bara slänga mig in i duschen först. Måste ju köpa hem mat och lite mer glass, håller på att svälta här! Någon som har några bra tips på mat? Jag funderar på kycklingsallad eller kanske en schysst gratäng..? Hm, blir hungrigare av att tänka på det.

Vad gör ni andra en långhelg som denna?