Sanningen att säga

hård kväll

Kategori: Allmänt

Blev en riktigt nice kväll på Kårpuben igår eftersom vi först förfestade med x-mästare som är kvar i Halmstad och sedan hängde kvar till efter stängning men det var riktigt härligt :) Glad att Håkan var glad också!
Dessutom blir det grillning hos Tobbe imorgon så får vi se vart det leder. Känns att sommarsäsongen kommit igång! Känns mycket skönt och det betyder att allt roligt nu bara köar upp sig och väntas på att upplevas. Yeay!

Håkan ligger och sover och försöker hämta igen sig efter att ha varit full som en kastrull igår. Funderar på att laga en snabb pastarätt ikväll med fetaost, tomater och paprika. Får se vad Håkan är sugen på om han orkar äta alls. ;) Han är så underbart söt min älskade sambo, är lycklig som aldrig förr!

Nu ska jag krypa ner bredvid honom och försöka se om han vill vakna lite!



Love, M

Min älskade sambo är hemma igen!

Kategori: Allmänt

Yeay! Är så lycklig över att ha haft honom hemma i lite mer än ett dygn nu. :) Kändes som vår första dejt när jag satt och väntade på att han skulle ringa på.. tihi!

Nu ska jag i alla fall fixa lite lunch till oss, förbereda för middagen ikväll och sen se vad vi ska se för film ikväll. Är så nöjd att min älskade lyckades fixa hem ett Sara Happ lip scrub till mig som jag velat ha det men inte hittat vart jag kan fixa fram ett. Dessutom har han köpt en hel del snygga kläder till sig själv :)

Tror det blir kaffe nu också, inviga nya muggen från Starbucks!



Love, M

dagens themesong

Kategori: Allmänt

Är självfallet Erasure med "A little respect"! Just nu går den på högsta volym medan jag inte kan sitta still för jag är så full av förväntan eftersom HÅKAN SNART ÄR HEMMA! :D Sitter på färjan till Danmark från Tyskland och sen är det banne mig inte många mil kvar. yeay!

snart, så snart!

Kategori: Allmänt

Någonstans i norra Italien sitter Håkan min på bussen och önskar att han var hemma. I vår soffa sitter jag och önskar att han satt bredvid mig. Allt är helt okej ändå, för nu vet jag att han är på väg och jag vet att han kommer dyka upp i Halmstad imorgon eftermiddag någongång.

Tycker ändå han ska passa på att njuta av den fina utsikten i Europa och se till att komma hem sen med massor av minnen och så mycket längtan efter mig att han knappt hinner innanför dörren innan han tar mig i sina armar och kysser mig! :) Älskar honom så galet mycket!

Nu blir det att försöka fixa något att äta och sen fortsätta det sista av städningen!



Love, M

utmattad

Kategori: Allmänt

Imorgon eftermiddag New York-time flyger Håkan förhoppningsvis till Rom, därifrån blir det buss tidigt på onsdagen och förhoppningsvis hinner de upp till Halmstad lagom till torsdag kväll, alternativt fredag morgon.

Håkan har börjat bli förkyld och som på beställning har jag under dagen också börjat bli förkyld så nu är det en olidlig huvudvärk, snuva, rinniga ögon och trötthet. Orkar och hinner inte vara sjuk, vet inte hur jag ska hinna med något då. Hur som helst har jag i alla fall fått ny sjukgymnastiktid om två veckor, vilket ju är bra.

Nu måste jag diska, har fixat gardinerna så gott jag kunnat och imorgon måste jag orka ta mig ut och fixa lite saker på stan tyvärr. Önskar bara att Håkan ska komma hem nu, som jag saknar honom! Behöver honom nära mig ett tag nu, bara få krama om honom..


Love, M

det ser inte ljust ut

Kategori: Allmänt

Håkan sitter på en buss tillbaka till Manhattan där de ska checka in på hotellet de bodde på innan igen och sen dra på stan, äta lite och se vad som egentligen händer. När de kan flyga hit? Well, ingen vet men just nu lutar det väl åt tisdag.

Jag går sönder inombords av det här. Sovit fem timmar på snart tre dygn, har ont ungefär överallt, har ingen matlust alls och.. ja.. vill bara gråta och få hem honom. Någon som kan se till att han kan komma hem imorgon? Önskar han inte åkt alls, eller att han hunnit hem innan allt det här hände.

Nu blir det att läsa alla nyhetssidor igen och vänta in den stora uppdatering som ska ske vid 21.00.


Love, M

så fortsätter väntan

Kategori: Allmänt

Det ser inte ut som om Håkan kommer komma hem förrän nästa vecka. Blir så ledsen, saknar honom så fruktansvärt mycket och självklart var askan tvungen att komma lagom till att de ska åka hem. Egentligen börjar de flyga imorgon men troligen ställs planet in.

Önskar bara man kunde få ett svar om hur det blir och hur länge flygstoppet kommer vara.

Uppdaterar när jag vet mer, nu ska jag återgå till rödvinet för att lugna ner mig och sen kanske få någon timmes sömn på soffan. Suttit såhär sen jag vaknade vid 8.


Love, M

Påskdraken Simon!

Kategori: Allmänt

Världens sötaste påskdrake är min systerson Simon. :)



Som jag älskar den här lille killen, önskar faktiskt att jag kunde flytta upp till Stockholm ett tag för att kunde träffa honom mer (alternativt att vinna massa pengar så jag kan pendla oftare). Ser fram emot att träffa honom igen när det än blir i alla fall. Titta bara på de små händerna! :D

Så idag går all min kärlek till Simon!


/M.

hrm..

Kategori: Allmänt

Okej, jag ska lyckas hålla mig vaken i tre timmar till, vilket inte borde vara allt för svårt. Ska dricka lite te, titta på serier, fortsätta med mitt mini-spa (imorgon ska håret få sig en rejäl genomgång!). Varför i tre timmar? Jo för ungefär då borde min sambo ha hittat hem till hotellrummet så vi kan snacka på Skype. Han är just nu och shoppar märkeskostymer medan jag.. ja, jag går igenom saker att sälja och försöker strukturera om mina sparpengar så vi kan göra någonting roligt på vår årsdag som närmar sig!

Sötnosen ville köpa till mig med men jag hoppas han unnar sig själv saker i stället som jag bad, för hur mycket jag än uppskattar presenter så förtjänar han allt han vill ha just nu och det ska han få. :)

Nu blir det fixa fötterna, de kommer bli så glada så. Tihi.


Love, M

lycklig

Kategori: Allmänt

Fick precis ett samtal från min underbara sambo som sitter i en limousin på väg från flygplatsen till deras hotell. Det är strålande sol och klarblå himmel och flyget hade gått jättebra. :) Det var så skönt att höra hans röst, ni kan inte ana! Hur som helst skulle han höra av sig igen senare under kvällen (för deras del) när han kommit iordning och så. Åh jag längtar redan! :D

Därför blir det uppesittarnatt i natt för att försöka komma i fas med Håkans NY-tid så vi kan sms:a, mejlas och prata på skype så mycket som möjligt.



Massa kärlek, M

New York, New York..

Kategori: Allmänt

Håkan är i Köpenhamn och väntar på flyget till New York, vi gick upp vid 5 imorse och en timme senare gick han ner till bussen. Jag låg och vred mig i sängen en lång stund innan jag kunde somna om bara för att vakna var 10e minut med känslan av att något inte var rätt.. det är samma sak nu, känslan av att något fattas.. just det att vara ensam nu är inte det värsta, det är inte så svårt egentligen men det jobbiga är att veta att han inte kommer hem ikväll. Kvällarna är alltid värst, ja, kvällarna och mornarna, att ligga nära honom när han sover.

Jag är ändå så glad för hans skull, han har alltid velat åka till New York och han förtjänar det verkligen. All min kärlek till honom för att han verkligen är världens bästa pojkvän och sambo. :)

Nu ska jag väl göra någonting, vad vet jag inte än men glass låter som ett bra alternativ.


Love, M

foodaholic

Kategori: Allmänt

Jag älskar mat. Jag älskar att laga mat, att äta mat, att testa nya smakkombinationer, att baka, att bjuda, att strosa runt i timtal i matbutiker.. vad jag inte gillar är att diska. Diska är bland det värsta jag vet och därför är det ett krav nästa gång vi flyttar att det finns en stor diskmaskin! :)

Tänkte hursomhelst visa hur det kan se ut när vi donar i köket här hemma.

  
 
  

En av Sveriges godaste kräftpastarätter, en härlig karremiddag, en jäkla massa muffins i olika smaker och med tre olika typer av frosting och på slutet en härlig röd curry-kyckling. :)

Anyhow, ikväll har vi ingen aning om vad vi ska äta så det blir troligen en lätt väg ut med färdiga köttbullar och makaroner med gräddsås. Skönt att slippa filosofera en regnig dag som denna, dessutom åker ju min älskade Håkan till New York väldigt tidigt på lördag så vi försöker hinna med att packa och städa lite och sånt. Spendera massa mysig tid tillsammans innan han åker, åtta dagar utan varann (igen! jag var ju nyss i Sthlm) kommer bli ensamt. Hoppas Frida står på räddningspatrull-stand by. ;)

Ikväll blir det den fjärde Batman-filmen, sen är det bara de två "nya" kvar. :)

Love, M

Glad påsk!

Kategori: Allmänt

Önskar er alla en glad påsk i det här underbara vädret! Själva ska vi om drygt en timme ner till Håkans mormor och fira. Ska bli härligt. :) Funderar på att gå förbi Eurostop först för att spana in en klänning, eller så drar jag dit imorgon - eftersom Håkan fortfarande sover lutar det åt andra alternativet ;)
Love, M