Sanningen att säga

Gott nytt år!

Kategori: Allmänt

Önskar er alla ett underbart nytt år! :)

Parta så kvällen blir legendarisk och starta nya året som ni önskar det ska fortsätta - helt fantastiskt! Ser fram emot att träffa er alla igen under 2011 och drar om några minuter iväg på vad som kommer bli en grym 30-årsfest.


All min kärlek för sista gången detta år,

Miko.

På väg hem

Kategori: Allmänt

Nu sitter vi på tåget på vägen hem till västkusten. Fått många frågor om när jag flyttar till Stockholm igen och jag måste säga att jag inte ens vet om jag kommer göra det. Finns många faktorer som spelar in men självfallet vill jag gärna bo något år i Stockholm igen för att hinna umgås med er alla! Däremot tycker jag den riktiga frågan är när flyttar ni till västkusten? :)

Vill passa på att tacka för ett underbart firande av födelsedagen och en mysig jul! Lägger upp mer om det hemma så ni får se några av de finfina presenterna jag fick!

Nu ska jag återgå till bullätande, småsovande och strösurfande på tåget :)



Love, M

sjukling

Kategori: Allmänt

Ligger i soffan med huvudvärk, täppta bihålor och en svullen, öm hals. Så ledsen att Håkan fick åka ensam till sin mamma med julklapparna, ville verkligen med och få äta smaskig mat. :) Måste dock kurera mig så jag är frisk/friskare när vi åker upp till Stockholm i veckan eftersom vi ska bo hos syrran och lille söta Simon är där.

ska jag göra mig en kopp te och sedan halvsova på soffan tills älsklingen kommer hem. Haft en mysig fjärde advent och ser fruktansvärt mycket fram emot julafton! :)


Love, M

snart så snart

Kategori: Allmänt

Jul! Snart är det verkligen julafton! :) Har svårt att se hur det redan kan vara sjuttonde december när det känns som om det nyss var den första. Älskar hur som helst julen och att vi kommer ha snö på julafton i år. Dessutom ser jag väldigt mycket fram emot att få träffa familjen och min gulle-Simon! Drömde att jag åkte tåg med honom i natt, it was crazy. 

Ska försöka fixa ett par grejer idag. Väntar dessutom på posten och att snälla Frida ska komma förbi ikväll med en grej hon köpt åt mig. Dessutom ska packlista skrivas så inget glöms kvar och städas och tvättas innan vi åker. Dessutom ska vi ner på middag hos Håkans mamma imorgon.

Nu blir det dock en kopp te för att försöka lugna förkylningen och sedan en uppdatering i kalendern för nästa år där en hel del datum börjat bokas upp.


Love, M

vila

Kategori: Allmänt

Efter några omtumlande dagar med dåliga besked, bihåleinflammation och brand har jag tänkt meddela att jag igen ska försöka mig på att hinna uppdatera bloggen. Sitter dock vid fel dator för bilder så det blir ett kort textinlägg för att säga hej, jag är fortfarande här och jag ska uppdatera er om vad som händer! Be patient! 

Kan inte somna trots tidigt möte imorgon och sitter i soffan och lyssnar på min sambos tunga andetag. Han är ett stort stöd och en underbar vän i allt och jag skulle inte orkat med allt utan honom. Mitt hjärta.

Ska dricka lite vatten nu, lägga mig intill honom i sängen och hoppas på att tankarna skingrar sig så jag hinner få några timmars sömn i natt. 

All kärlek och varma julkänslor till er alla!


Love, M

Fredagsmys

Kategori: Allmänt

Nu ska vi dricka julmust, äta knäckglass (och kanske en lussebulle var) och titta på en skön film samtidigt som vi bara myser tillsammans i soffan. Älskar verkligen att vara sambo med en så underbart snäll och charmig man som min :) Älskar också att det är lite julstämning i lägenheten och att amaryllisen slår ut vilken dag som helst nu!

På söndag är det lussevaka och innan det blir det lussebullsmys med Maria och slå in alla våra julklappar tillsammans med julmusiken på högsta volym för maximal julkänsla! Snön utanför hjälper ju till en massa oavsett vad jag lyssnar på dock ;)

Hittat lite fler julklappar jag drömmer om som jag tänkte lägga upp på bloggen under morgondagen. Dessutom ska vi imorgon äntligen in till stan och titta på Harry Potter på bio, äta lunch ute och köpa det sista vi behöver innan vi åker till Stockholm över jul! Ska bli härligt och jag längtar till att själv få se om Harry motsvarar förväntningarna och bokens första del.


Love, M

Vinst!

Kategori: Allmänt

Vaknade till ett underbart mejl om att jag vunnit en tävling! Tävlade om en sak jag tänkt köpa i julklapp till min bror och hans sambo så det känns jättekul - speciellt eftersom det var på ett jultips jag skrev. :)

Kan inte skriva mer om det här och nu ifall någon av dem läser här men jag är verkligen glad! :D


Nu - lunch!

Love, M

sjuk och trött

Kategori: Allmänt

Jag är så trött och sjuk. Varit sjuk i flera dagar nu och mina bihålor är så svullna och huvudet är så ömt. Orkar knappt resa mig ur soffan och är ljus- och ljudkänslig. Hoppas verkligen det går över till på söndag då vi ska ha XM-röj på Kårpubens lussevaka. :)

Nu ska jag försöka plocka i ordning lite grejer som ska rensas bort och sortera lite kläder så det blir klart innan vi åker till Stockholm. Inte långt kvar nu - woop! 


Love, M

adventsstök

Kategori: Allmänt

Haft storstädning nu i två dagar samt tvätt och julbak. Är utmattad, inte direkt friskare än förra veckan men väldigt glad och lycklig att umgås med sambon min över sådana enkla saker som ändå ger julstämning! Ska strax hämta upp den sista tvätten, har bara kvar golvet och lite dammtorkning i vardagsrummet och sen är allting klart för året!

Håller på att laga kvällens middag som är kycklingfiléer med rött ris, quinoa, rivna morötter och tzatsiki. Ska bli grymt gott och jag hoppas att avokadon är mogen så den kan finnas med på tallriken. Dessutom ska vi laga köttbullar med julsmak att frysa in och saffranssnurror med vit choklad (och några utan för Håkans skull). Julstämningen är på topp!

Dessutom åt vi tomtegröt igår till frukost och idag blev det ris à la Malta. Imorgon ska jag göra mig en hemma-hotell-frukost med bacon, ägg, grönsaker, en smoothie, en kopp te och mackor för att njuta en förlängd helg. ;)

Nu blir det ner i tvättstugan - hoppas ni alla har haft en helt underbar helg och andra advent!


Love, M

skickar kärlek till min bror

Kategori: Allmänt

Min bror var ju med i Björn och Bennys låt "2nd best to none" för Rivals räkning och jag lyssnar fortfarande på den med jämna mellanrum. Älskar låten och är verkligen grymt avis på min bror som fått spela in med Björn och Benny och som jobbade i baren när de hade den stora Mamma Mia-premiären på Rival där ABBA återförenades och Meryl Streep medverkade - Meryl Streep! Hon är min stora idol när det kommer till skådespelare.

Lyssnade i alla fall på låten idag och kom och tänka på min storebror som alltid varit min förebild (även om han inte vet om det själv). Därför skickar jag all min kärlek till honom idag och ser fram emot att fira jul ihop! Speciellt i år när vi har extra mycket att fira i vår familj :)

Du ska veta att några av mina bästa minnen i livet, kära bror, är de du förgyllt!


Här har ni länken till "2nd best to none" om ni vill lyssna :)


Love, M

iskyla och tidig decembermorgon

Kategori: Allmänt

Förstår inte hur min älskling ska överleva i Uppsala som i natt hade -26 grader enligt väderkanalen. Fy fasiken! Här nere är det -10 grader och det är kallt nog, speciellt för att vara västkusten i början av december och en tidig, krisp morgon. Älskar ändå att det är extrem julstämning överallt med kylan, snön och kvällsmörkret. :)

Nu ska jag hämta upp Frida och gå på möte - heja möten! ;)


Love, M