Sanningen att säga

Haha, äntligen!

Kategori: Allmänt

Det är aldrig någonsin något företag som tar tillvara på mitt namn till sina produkter eller har med mitt namn på födelsedagsballonger MEN nu har Gina Tricot döpt en jättefin tunn vit blus efter mig! :D En blus jag dessutom funderat på att köpa innan jag såg detta underbara.. haha!



Jag säger bara AWESOME! Nu blir det till att städa lite mer innan vi lägger oss för kvällen. :)

Love, M

spa, snö och städning

Kategori: Allmänt

Okej, har idag ett mini-spa för mig själv eftersom jag fortfarande inte mår toppen och behöver piggas upp lite. Dessutom snöar det igen i perioder vilket gör att min shoppingtur på Coop eventuellt blir flyttad till senare i helgen. Istället passar älskling och jag på att städa lite, för aldrig blir det sån fart på oss att städa som när någon ringer och väcker oss med frasen "jag är på väg". :)

Så nu blir det dammsuga, skura golven och göra inköpslista inför mitt IKEA-besök imorgon!


Love, M.

längtar!

Kategori: Allmänt

Medan snön virvlar ner som en vit dimma utanför fönstret drömmer jag mig bort till vårens härliga väder, underbara dagar på uteserveringar, drinkar dygnet runt, skira klänningar, öppna skor och framför allt slippa de femton lager kläder jag måste sätta på mig nu för att trotsa vädret. Dessutom har jag ju uppdaterat min sminkväska och ser fram emot sköna sommardagar och en lätt solbränna :)

Nu är det däremot dags att planera middag för kvällen, lyssna på grannarna som slår i väggarna och pussa på min underbara sambo!



Love, M.

Rösta på mitt bidrag! :)

Kategori: Allmänt

Denna ljuvliga kombination till ett vår- och sommartuggummi har jag nu skapat åt Läkerol! Hoppas ni alla går in och röstar och ber vänner göra detsamma för vinner jag ska jag bjuda på stor sommarfest för alla jag känner! :)

www.hundratusen.nu/mix/OM6f


Love, M.

Middag ikväll?

Kategori: Allmänt


Jag är tveksam om det här är något som kommer serveras hemma hos oss ikväll eller någon annan kväll för den delen men man ska väl aldrig säga aldrig. ;) Kanske någon annan som ätit krokodil eller som blev lite sugen nu?

Hade i alla fall en underbart lugn och skön alla hjärtans dag igår! Sitter just nu och tittar på snöfallet utanför fönstret med hosta, ont i ögonen och ont i halsen. Inte så lovande för resten av veckan.. hrm. Fel tillfälle för att bli sjuk det säger jag bara.

Dags för frukost nu!


Love, M.

Hjärtslaget 2010

Kategori: Allmänt


Tackar Halmstad, Thorax och alla härliga vänner för ett härligt Hjärtslag i år! :)
Punschen flödade, på bilden är inte ens hälften av de 250 punschbrickor vi fyllde och distribuerade till vintersjuka studenter igår. Älskade Håkan fick bara dricka två av hela nio punsch under själva bingodragningen och hade därför 14 cl att snabbt häva efter, är så stolt att han klarade det - haha!

Nu blir det en mysig alla hjärtans dag-söndag tillsammans med mitt livs kärlek!


Love, M.

Simon!

Kategori: Allmänt

Blev för några timmar sedan moster till underbart söte lille Simon! :)
Är så glad för Ingela och Claes, det känns så overkligt att han faktiskt är här nu och jag önskar verkligen jag kunde åka upp till Stockholm igen efter helgen för att få träffa honom men det är riktigt dyra biljetter just nu så vi får se när det blir.

Hoppas få ungefär 3000 bilder mejlade i veckan om hur han växer och sover och skrattar och gäspar och får hår och tänder och lär sig gå! Underbara systerson - I shall spoil you with gifts when I see you!


Nu blir det lite vatten och sen sova,

all min kärlek och lycka till nyblivna föräldrarna! You're great! :D


Love M.

på tåget hem

Kategori: Allmänt

Då sitter man i första klass på ett X2000 som är en och en halv timme försenad och väntar på att komma hem till Halmstad igen! Älsklingen min är och fixar något att äta i bistron, jag har druckit gott hallonte och ätit minibrownie i hopp om att piggna till men är snarare tröttare nu än innan.

Har hur som helst haft en underbar helg i Stockholm! Tänkte uppdatera med ett inlägg om David Gray-konserten imorgon så jag inte beskriver den mindre awesome än den var bara för att jag är trött nu. ;)

Fyndat nagellack och ögonskuggor på rean men kommer hem utan nya kläder och skor. Hrm.
Är i alla fall nöjd. Borde ha en hel del kul post som väntar på mig hemma i hallen!


Kärlek, M.