Sanningen att säga

storm ute, kärlek inne

Kategori: Allmänt

Idag tar Håkan och jag en kväll med kvalitetstid ensamma :) ska bli så mysigt och så skönt att bara umgås. Jag sitter redan under filten i soffan och njuter av ovädret ute eftersom härinne är det ingenting annat än kärlek!

Imorgon blir det Marinfestivalen och konsert på kvällen - lovely! Förhoppningsvis en drink på det ;) Sen är det ju söndag och grillning vilket självklart också ska bli härligt, älskar grillat men utan egen trädgård och grill blir det lite ont om det. 

Nu - pussa på sambon som leker med sin nya vinylspelare ;)


Love, M

städa, städa och mysa till film!

Kategori: Allmänt

Det är min dag idag det! Väntar just nu på att Håkan ska komma hem så vi kan fixa middag och sedan mysa till film ikväll! :) Länge sen sist.

Imorgon börjar Marinfestivalen här i Halmstad vilket kommer innebära flera dagar på stan med konserter, öl, god mat, härliga vänner och skön stämning :) Imorgon blir det till att se Melissa Horn bland annat, ska bli kul - hon är riktigt duktig. Därför ska jag även hinna fixa naglarna ikväll och förhoppningsvis hinna förbereda lite grejer inför helgen.

På söndag blir det nya frisyrer och grillning i Skottorp :)

Love, M

Tillbaka

Kategori: Allmänt

Det var länge sen jag skrev här, mycket eftersom jag drog upp till Stockholm i två veckor på semester och spenderade så mycket tid jag bara kunde med sötaste Simon - därav inte mycket bloggande.

Dessutom spenderade en härlig grillkväll med det här fina gänget! :)



Hade en härlig kväll och hoppas vi alla hinner ses snart igen - känns alltid som det hinner gå alldeles för mycket tid mellan varven! Får se om jag hinner upp någon veva i höst så vi kan ha mysmiddag igen :)


Nu är det dags att fixa och trixa igen!

Love, M

Paris i bilder

Kategori: Allmänt

  
  
  
  
  

Hemma i Halmstad igen!

Kategori: Allmänt

Kom hem från Paris i söndags eftermiddag och har verkligen bara tagit det lugnt sen dess. Därför står jag just nu och bakar bullar och väntar in sällskap för plugg och fika resten av dagen. Ska bli lovely!

Kommer med bilder lite senare idag! :)

Love, M