Sanningen att säga

New York, New York!

Kategori: Allmänt

Min sambo, min fantastiske (om än smått galna) sambo gav mig en resa till New York i 25-årspresent! Så i vår bär det av en vecka till denna drömstad där vi ska äta picknick i Central Park, ta en drink på toppen av Rockefeller Center, äta cupcakes från Magnolia Bakery och bara strosa längst gatorna och uppleva!

Kunde inte vara lyckligare och kunde inte känna mig mer lyckligt lottad! Älskar dig så min vackraste Håkan, du är glädjen och styrkan i mitt liv! Tack för att du älskar mig så villkorslöst och för att du finner nya sätt att förklara det för mig. :)


Love, M

En sak till!

Kategori: Allmänt

Kom på att jag även spanat på denna läckra Kånken i snyggt klarblå med plats för datorn för att underlätta för ryggen när jag måste släpa med mig massa saker till och från skolan och när jag pendlar till Stockholm!

Finns blanda annat på Naturkompaniet!


Love, M

Flera fina önskningar

Kategori: Allmänt

Okej, lite annat fint jag önskar mig är den här snygga väskan från DKNY som jag tror mig ha sett på Åhlens City i Stockholm och som jag hoppades att jag skulle kunna hitta på rean nu i mellandagarna.


Nästa önskning är en prenumeration på Allt om Mat som jag just nu såg hade ett erbjudande om 5 nummer med bonusgåvan av en köksvåg! (något som jag också behöver) Så det skulle vara härlig inspiration under året! :)



Ännu en tidning jag gärna skulle prenumera på är ToppHälsa, som jag tycker är både inspirerande och charmig! Så en prenumeration på den skulle sitta finfint!



Har även hittat tre kokböcker som skulle vara roliga att ha. Den ena är Blueberrys egna "Food for thought", den andra är Nigellas kök och den tredje är Systrarna Eisenmans Mingelmat. Alla tre är jättehärliga och jag tror de skulle vara till stor nytta och glädje i mitt hushåll! :)




Så nu hoppas jag ni alla, framförallt sambon som bett om en lista, har fått lite inspiration till vad man kan ge mig i födelsedagspresent! :) Oavsett vad så är jag som mest glad om folk tar sig tid att ringa ett samtal och gratta personligen!


Love, M

Önskelista Efva Attling

Kategori: Allmänt

Jag hade en riktigt fin jul och fick många fina klappar - både som jag önskat mig och som inte alls var förväntade. Nu har sambon efterfrågat en önskelista till födelsedagen, om bara två dagar, så här kommer något jag verkligen skulle vilja ha!


Detta ljuva halsband från Efva Attling, som heter Mini Twosome är så fint, så fint! Dessutom skulle det vara en trogen följeslagare i många år!

Får se om jag kommer med lite fler önskningar under dagen, nu ska jag hursomhelst krypa ner i sängen och sova lite till tillsammans med min älskade på hans sista lediga dag under julen!


Love, M

Imorgon blir det flyga av!

Kategori: Allmänt

Imorgon är det dags att dra direkt från mötet till flygplatsen, landa på Arlanda, ta express och sedan tunnelbana och TILLSLUT få krama om världens bästa systerson! Min älskade söt-Simon som jag saknat helt galet mycket! Dessutom ska det bli så mysigt att träffa resten av familjen.

Stannar bara i ett fåtal dagar men det ska ändå bli helt fantastiskt, trist att sambon inte hinner med men skönt att jag i alla fall hinner upp nu i stressade tider.

Så får ni inte tag i mig närmaste dagarna är det för att jag lägger all min tid och allt mitt fokus på syskonbarnen och familjen! :) Önskar er alla en helt fantastisk helg!


Love, M

Julen närmar sig!

Kategori: Allmänt

Äntligen närmar sig julen på allvar, även om det är svårt att boosta julkänslorna när vädret utanför fönstret återspeglar tidig höst. Ska ta några dagar uppe i Stockholm i helgen medan sambon stannar hemma bara för att mysa med mina syskonbarn och ge dem deras julklappar. Saknar dem något så oerhört att jag behöver träffa dem för att finna min väg tillbaka till mig själv.

Snart klar med alla julklappar, klar med alla julkort, fixa julgodis innan vi åker ner till sambons mamma sen är nog julen färdig för i år när det kommer till planering och fix. Hur går det för er?

Nu börjar paketen dyka upp hemma hos mig också, vunnit en del härligheter på sistone bland annat boken hos Elins jul som jag skrev om tidigare! Den var väldigt fin :)

Nu är det dags att äta lite lunch och fortsätta plugga igen - önskar er alla en underbar dag!



Love, M

önskelista IDUN

Kategori: Allmänt

Denna riktigt fina palett med ögonskuggor från IDUN Minerals skulle jag inte tacka nej till! Säljs på Apoteket för 199 pix och heter Brunkulla/Bronzebrun.



Love, M