Sanningen att säga

gymhäng

Kategori: Allmänt

Idag på väg hem från gymmet sprang jag först in i en skock med folk från en tysk turistbuss sen blev jag omringad av norska bandidos. Märkligt det där med mc-gäng och deras västar, vilken stark identitet som ligger i plagget.

Har lagat awesome middag och ätit chokladbollar med cointreau till dessert. Köpte dessutom två nya mattidningar idag och fick grym inspiration - vilket betyder att det imorgon blir först tonfiskpasta till lunch och sedan bangkok-gryta till middag. 

Påminnelse till mig själv - boka biljetter till Sthlm! :)


Love, M

tillbaka på västkusten

Kategori: Allmänt

Har hittat hem till västkusten igen efter en veckas intensivt mys med vänner och familj! Finns nog inget bättre dock än att ligga och bara snooza i sambons famn en veckodagsmorgon så jag är mycket nöjd med att vara hemma. :)

Nu ska jag sticka iväg och se om de har någon schysst tröja att köpa tills intervjun imorgon, sen bär det av till Maxi för att hämta ett paket som ligger och väntar. Dessutom ska jag köpa lite god mat tills ikväll när sambon och jag korkar upp champagnen och skålar för semestertider! :)


Love, M

tisdagstänkande

Kategori: Allmänt

Idag fyller min fina mamma 60 år! All min kärlek och mina tankar är skickade upp till henne och jag är så glad att jag åker upp till Stockholm imorgon för att spendera en hel vecka med min fantastiska familj. Ser fram emot alla kramar och skratt :)

Dessutom fyller en fantastisk kaffe-kompis 25 idag, grattis Karolina! Vi ses alldeles för sällan och jag längtar till att ses på stan för en hel jäkla kanna kaffe nu i veckan! :)

På den mindre glada sidan har jag kört fast i en skoluppgift som måste, måste bli klar idag! Har en halv sida kvar att skriva men den är så kompakt uppgiften att texten inte alls blir som jag önskar och jag får inte med allt jag vill. Intressant är den dock!

Vill att min älskade sambo ska komma hem nu och bara vara nära mig och skänka mig det lugn och den glädje jag alltid känner när jag har honom intill. Allting är bättre med honom i mitt liv!


Love, M