Sanningen att säga

natt och jag pluggar som vanligt.

Kategori: Allmänt

Medan finaste sambon är ute och roar sig på en födelsedagsfest passar jag på att kryssa över saker på att-göra-listan som är för lång för att vara rolig! Imorgon står en transkribering på schemat tillsammans med diskning, bokning av tvättid, lägga upp saker på blocket och förhoppningsvis en promenad i fint vårväder.

Har funderat på att lägga en beställning på kläder från USA och hålla tummarna för att jag slipper tull. När vi var i New York nyligen hittade vi massor av fint men ett ställe har fått in en drös med snygga vardagskläder nu till sommaren som skulle komplettera min garderob så bra! Får se helt enkelt, har mycket nytt som skulle behöva köpas in men inga pengar (som vanligt).

Nu ska jag försöka göra mig i ordning och lägga mig och läsa lite.


Love, M

våren börjar titta fram

Kategori: Allmänt

Idag är det så fint väder ute men eftersom jag inte mår tiptop sitter jag inne och försöker få lite plugg gjort. Ska strax gå ut en liten sväng bara för att handla till kvällens middag. Ikväll är en sådan kväll när sambon och jag bara ska vara vi, stänga av alla datorer och tända ljus och äta middag i lugn och ro. Jag behöver det verkligen. Tackar fina Madde för att jag fick en dag "ledigt" från uppsatsen för att varva ner.

Inatt drömde jag att det var en explosion i radhusen vid min gamla scoutstuga, jag sprang ner med några andra vänner och gick in i tre av husen och räddade några barn. Det var en väldigt intensiv dröm med många känslor men jag tror den var bra, utrensande för systemet på något sätt. 

Hoppas imorgon blir en bättre dag, när vi ska till Borås.


Love, M