Sanningen att säga

23

Kategori: Allmänt

Så har jag hunnit bli 23, vilket inte direkt känns som någon enorm förändring från 22 än så länge ;) Både Håkan och jag har vaknat småsjuka idag, jag med huvudvärk och han med en hemsk hosta. Känns inte jättelovande.

Nyår blir det till att fira genom att äta middag och mysa med Karin, det andra alternativet är att köpa biljetter till Münchenbryggeriet och parta med 3000 andra till bland annat Fatboy Slim. Vi får se vad som väger tyngst imorgon.

Nu - vila, vila och försöka börja plugga lite. Får la se, energinivån är inte hög.



Love, M.

Ps! Uppdaterar bilder när jag är tillbaka i Halmstad, tog inte med bilderna på lägenheten hit.

Julafton!

Kategori: Allmänt

God Jul allesammans! Nu ska jag bege mig till Polarexpressen (läs SJ) och försöka ta mig till familjen i Stockholm för julfirande. :) Längtar mest av allt att få träffa Jennifer igen!

Nedräkningen till födelsedagen är på sluttampen nu, 4 dagar kvar!



Love, M.

julklappsgömma

Kategori: Allmänt

Eftersom min älskade sambo igår smusslade reda på vad jag ska ge honom i julklapp blir det ingen överraskning även om han måste vänta till Stockholm innan han får själva paketet. Det är lite tråkigt men det är tydligen en del av julklappsleken de kör härnere ;) Glad blev han i alla fall och det är allt som spelar någon roll!

Själv var han och köpte min julklapp idag och har gömt den i klädkammaren där jag numer inte är välkommen in. Har en aning om vad det kan vara eftersom jag bara önskat mig en enda sak men han är sneaky och har ett flin på läpparna som gör mig nyfiken! Håkan är verkligen världens underbaraste och vi har varit och handlat i det otroligt romantiska snöfallet och nu sitter vi i soffan och myser, tittar på julgranen på balkongen och ska strax laga mat :)

Åh, det här kan vara den bästa julen på väldigt länge!

♥ Miko

julstämning

Kategori: Allmänt

Har inte fått in den rätta julstämningen än trots julgran på balkongen, lite julpynt, inslagna julklappar, julmusik, en jäkla massa glögg och faktiskt snö som ligger kvar ute! Hoppas det kommer men man vet aldrig, måste dock säga att jag verkligen gillar snön ute fastän det på vissa ställen är blyhalt, snön gör allt vackert!

Kommer uppdatera med lite bilder på lägenheten och så snart, har fullt upp med att fixa med ena datorn här samt för en gångs skull bara umgås med min älskade sambo. Finns ingenting jag älskar så mycket som att sitta och mysa i hans famn och känna värmen från hans hud tina upp mig efter en promenad ute. :)

Bara några få dagar kvar till julafton och inte mycket längre till födelsedag! Ser grymt mycket fram emot det.
Lägga mig i soffan nu och slumra till i några minuter innan datorn är klar och vi kan koppla sladdar igen ;)


Love, M.

Hopenhagen

Kategori: Allmänt

Här kommer bilderna från Köpenhamn, inte alla då men de värda att visa. :)

  
  
  
  

Nu ska jag packa upp dagens inköp från Ullared, vilket inte blev så mycket men det blev bra grejer. Dessutom har vi planerat in en resa dit igen i slutet av januari så det blir la bra. :) Inte så lång väntan med andra ord.

Love, M

Glad Lucia!

Kategori: Allmänt

Min lucia ska firas förkyld och i smärta på Ullared för årets slutshopping. :) När jag kommer hem är det plugga och vila för att bli frisk igen som gäller. Orkar inte vara sjuk mer, tre veckor är mer än nog.

Nu ska min nyvakna älskling och jag fixa frukost!


Love, M.

glögg!

Kategori: Allmänt

kan passa på att tipsa om lite glögg som visat sig fantastiskt goda under tiden jag väntar på att kunna lägga upp nya bilder från Köpenhamn och lite annat kul. :)


Missa inte Blossa Lingon och Blossa Apelsin! Finns att köpa billigt på dagligvaruhandeln och smakar gudagott. :) Jag dricker dem kalla i vinglas till studierna på kvällen eller till en bit hemmabakad mjuk pepparkaka.

Det var dagens tips, nu blir det lite mer pluggande och ligga sjuk i soffan.
♥ Miko

nedräkning

Kategori: Allmänt

Glömde berätta att det nu är tre veckor tills jag fyller år! :)
Glöm inte det!


Love, M.

7e idag - resa imorgon

Kategori: Allmänt

Idag är det sju hela månader sedan Håkan och jag insåg att vi är perfekta för varann :) Har inte gjort något mysigt direkt idag, pysslat ihop lite IKEA-möbler, installerat en lampa, pluggat och legat sjuka i soffan. Båda två är förkylda med feber från och till men vad spelar det för roll.. för imorgon åker vi till Köpenhamn!
Ska bli jätteskönt att komma iväg en heldag och mysa på Tivolis julmarknad och komma bort från den stökiga lägenheten och heldagar med datorn i knät och kurslitteraturen liggandes på en flyttkartong framför. Jättemysigt också att åka iväg tillsammans och ta en heldag bara vi, känner att det behövs. :)

Julbakade i lördags och det gick fint det, ska lägga upp bilder på våra lussesälar sen - haha! Älskar att julbaka och lyssna på julmusik även om lägenheten i sig fortfarande är jäkligt stökig! Dock räknar vi med att klädkammaren kan bli klar den här veckan.. behöver ha lite hjälp bara. Sen fick vi inte tag i sänglådor och hatthylla när vi var på IKEA igår tyvärr så vi får se när och hur vi löser det eftersom vi behöver allt utrymme vi kan få just nu för att få plats. Annars är jag jättenöjd, älskar lägenheten och vi känner oss verkligen hemma här.

Nu blir det tillbaka till pluggandet en stund med min ömma tumme (som jag lyckades skära upp i fredags kväll så det blev besök på akuten!).


Love, M.

torsdagsmys

Kategori: Allmänt

Sitter uppkrupen i soffan, lyssnar på Il Divos Rejoice och dricker rosévinsglögg. :) Samt skriver på Sydkoreas historia till ett arbete i Internationell ekonomi vi håller på med. Har det fantastiskt för att vara sjuk måste jag säga.

Det har blivit betydligt kallare här i Halmstad sedan december tågade in, men det är fantastiskt mysigt även om man fryser och blir sjuk - för vintern är årets bästa tid! :D Dessutom betyder det att jag snart fyller år igen, glömmer nästan hur gammal jag ska bli, haha betyder det att man blir för gammal? Ska snart lägga upp en önskelista här på bloggen tänkte jag, blir mycket småsaker till hemmet, pengar och kanske någon bok jag tänkt på ett tag (även om Håkan är starkt emot fler böcker efter att ha burit upp flertalet flyttkartonger fyllda med pockerböcker och kurslitteratur!).

Önskar er alla en strålande helg och saknar er alla fruktansvärt!


Love, M.

kom med bud idag :)

Kategori: Allmänt

Min kära, gröna ipod kom med bud idag till min nya lägenhetsdörr och jag blev så glad, så glad! Har fyllt den med 900 låtar och lekt med den lite nu på kvällen, blir till att fixa lite roligare playlists imorgon. Ska faktiskt vara duktig och skriva en inköpslista till imorgon eftersom Håkan och jag lagt en matplan fram till måndag kväll nu, dessutom ska vi skriva en lista innan IKEA på söndag.

Blir dessutom julbak på lördag, mjuk pepparkaka, lussebullar och knäck står på menyn såhär inför andra advent! Dessutom ska jag köpa två till glögg och testa i helgen tror jag, får se hur myket som packats upp/undan om man kanske kan bjuda över lite folk.

Ska krypa ner i sängen strax, försöka få älsklingen att vilja ha mer glass först ;)


Love, M.