Sanningen att säga

PARIS!

Kategori: Allmänt

Helt sjukt som bara Maria och jag kan. :) På torsdag åker vi till Paris från olika flygplatser, till olika flygplatser och ska lyckas mötas upp på Gare du Nord. Ska bli fruktansvärt mysigt, härligt och roligt att få träffa henne igen och att göra det på en spontanresa till Paris!

Mest av allt ser jag fram emot att se Eiffeltornet i skymningen, äta macarons på Ladurée och strosa runt på smågatorna och leta fyndköp. Speciellt att få uppleva allt det här med underbara Maria som jag längtat som en galning efter att träffa igen och som jag saknar att vara på resande fot med. :)

Skrivit packlista, tvättat kläder, tagit upp resväskan och varit iväg och köpt lite småsaker till necessären idag och nu ska jag mysa med min älsklings-Håkan och mumsa på popcorn!


Love, M

Tack för en fin midsommar!

Kategori: Allmänt

Vill passa på att tacka alla fina människor som gjorde vår midsommar så härlig som den blev! :)
Firade i Kåphult med mycket snaps, en vinst tillsammans med Tobbe och massa härlig mat.
Blev en lång sovmorgon imorse och nu är jag fit for fight för att läsa handlingar, städa, laga mat och förbereda för skolarbete imorgon och måndag.

Önskar alla en fortsatt fin helg så länge!


Love, M

Bröllopet

Kategori: Allmänt

Tyckte hela bröllopsdagen var underbar måste jag säga! Hade tänkt skriva ett långt inlägg om hur romantiskt och sagolikt allt var och hur det fanns en personlig prägel på varje del av dagen men jag känner inte att jag orkar faktiskt. Istället vill jag bara hoppas att jag får ett lika ljuvligt bröllop när det är min tur och att jag kan välja en lika fantastisk klänning som lyfter mig till nya höjder - för klänningen var ren perfektion på Victoria! :)



Tårarna rann under Daniels tal kan ju tilläggas, de kommer bli ett sådant ljuvligt gift par som kommer representera Sverige strålande! Kan tänka mig hur deras liv på Haga Slott kommer bli med söta små barn och härliga vänner som Kronprins Haakon från Norge ;)

Hoppas verkligen att ni alla sett bröllopet eller att ni väljer att se valda delar av det på t.ex. SVT Play. Det var verkligen en historisk händelse och vilken historisk händelse sen! :D


Love, M

Kärlek

Kategori: Allmänt

Herregud va underbart, fantastiskt gulligt att Kungen gav Silvia en ros! :D



Kärlek på hög nivå. Kärlek som spirat hela dagen, denna underbara bröllopsdag för Victoria och Daniel!
Blir ett längre inlägg senare med massor av fina bilder men nu ska jag se klart på sändningen, äta lite tårta, dricka lite cider och mysa med min älskade prins, Håkan. :)

Love, M

Sommar

Kategori: Allmänt



Här är den underbara bilden jag ville visa! Den inspirerar mig i färg och form just nu och sprider glädje. :)

Nya projekt

Kategori: Allmänt

Vid sidan av sommarstudierna passar jag på att starta upp del ett av det nya sidoprojektet.
Kommer mer information om det senare mot helgen, förhoppningsvis är det många av er som tycker det är kul och vill hjälpa till med det. :)


Love, M

Önskar ibland att livet var ett enda stort rosa moln!

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag frustrerad över att nagellacket inte vill torka ordentligt och att min telefon verkar ha raderat alla mina bilder. Blir så fruktansvärt arg om bilderna är borta för det är i så fall tredje gången under olika omständigheter som alla bilder försvinner..

Teknik är aldrig på min sida men ibland önskar jag bara att det var självgående så jag aldrig mer behövde bekymra mig om sådana onödiga detaljer och problem! Ville lägga upp en underbar vår/sommarbild men ni får gott vänta och se om mobilen bestämmer sig för att ta sig ur sin självmordskoma och ge mig bilderna igen.


Trötta kramar, M.

much on my mind

Kategori: Allmänt

Så mycket som händer och borde hända just nu, hoppades kunna åka upp några dagar till Stockholm från imorgon men nu är det tveksamt om jag hinner. Så sjukt mycket med sommarkurserna, csn, möten, fixa lägenheten och låna böcker kors och tvärs.

Blir förhoppningsvis en uppdatering imorgon om hur jag gör. Usch.



Love, M

regn

Kategori: Allmänt

Eftersom det återigen regnar och jag har olidliga smärtor i ryggen och resten av kroppen idag tar jag det lugnt nu med att titta på Jamie Oliver och få inspiration. Sedan blir det till att diska, läsa lite, ta en kopp te med Frida som kommer över och sedan laga mat hela kvällen och förbereda för att åka till Håkans syrras utspring imorgon när hon tar studenten.

Älskar att sitta inne och mysa när det regnar ute! Det enda jag saknar i den här lägenheten är att det inte smattrar mot rutorna som jag gillar.

Har dessutom haft ett lovely telefonsamtal med Maria idag vilket alltid är underbart! :) Ser så mycket fram emot att ses igen i sommar! Alldeles för länge sedan vi faktiskt träffades.



Love, M

snart, snart..

Kategori: Allmänt

Nu är det inte många veckor kvar innan Jennifer äntligen dyker upp i Halmstad igen! :D Sitter och planerar lite vad vi ska hinna se och göra och jag verkligen längtar för det var alldeles för länge sen vi sågs och jag saknar henne något oerhört!



Här är en bild från en fikastund på Götgatsbacken för några år sen. Har så många härliga minnen och så många roliga bilder på henne och mig, de får mig alltid att le. :)

Satt och tänkte på albumet du fick gumman, minns du det? Hahah, sexbomb.. !



Love, M

äntligen tillbaka!

Kategori: Allmänt

Efter att vårt internet av oförklarliga skäl legat nere hela helgen har det äntligen kommit igång igen och livet återgår till det normala! :)

Idag har det regnat konstant sen jag vaknade vilket har lett till en dag inomhus med lite diskande, matlagning, receptletande och Wii-spelande. Imorgon blir det däremot till att plugga hela dagen! Hoppas få klart en sak imorgon och sedan en andra på torsdag/fredag.

Nu ska jag läsa ikapp på bloggarna jag inte sett på några dagar nu och se om något kul händer i världen.


Love, M

nya favoriter

Kategori: Allmänt

Yes, två nya favoritplagg från H&M! :)
Beställt hem lite annat också, en del som dykt upp och en del som inte gjort det. Mest längtar jag efter jeansshortsen som måste komma för att min sommar ska bli bra! Idag blir det in till stan och byta ett par svarta shorts jag köpte på Lindex igår och sedan till att sola på terassen med Sandra. Yeay!


 

sälja ut

Kategori: Allmänt

Ska i dagarna rensa ur min garderob på skor, väskor och kläder som inte längre passar eller aldrig används. Om någon är sugen på att förnya sin egen garderob billigt eller bara känner för att titta igenom vad som finns är det bara höra av sig! Kommer nog bli en hel del grejer i en salig blandning om jag känner mig själv rätt. ;)
Inte minst kommer några skor i storlek 39, oanvända och jättesnygga hamna i högen eftersom mina fötter bestämt sig för att inte längre tycka om skor som inte är gympaskor typ. Hrm.
Blir lite bilder på sånt som ska bort också sen såklart :)
Love, M.