Sanningen att säga

Chokladnyheter

Kategori: Allmänt

Marabou har kommit med några nyheter som låter riktigt goda, bland annat en Caribbean-kaka med smak av banan och kokos som jag tänker handla så fort jag hittar den! Dessutom har sensation-kakorna släppt en blueberry milk och en strawberry cheesecake. Awesome!

Någon som ser dem i Halmstad - hojta till! Någon som smakar dem - ge ett betyg! :)


Love, M

sommarvärme

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna här i Halmstad har det varit sommarväder, utan att tveka. Så mycket så att det idag blev dags att storstäda, packa ner täckena (mitt har visserligen varit bortplockat ett bra tag men inte sambons), tvätta rent sommarkläderna och dricka vattenmelonjuice :)

Spenderade några riktigt fina dagar uppe i Stockholm med syrran och Simon, hälsade på familjen och bara lekte allt jag kunde med min finfina systerson som verkligen är solstrålen i mitt liv! Vilken glädje, vilken energi och vilken lycka han sprider :) Även om alla stunder inte var fullt så fantastiska och både syrran och jag fick en smärre hjärnblödning ena dagen av skrik så älskar jag att träffa dem båda!

Vad mer kan man säga - är inspirerad i köket och lagar massor av god mat, har en sambo som är världens bästa som överraskat mig med en resa över vår 2-årsdag nu i början av maj men inte berättar vart vi ska! Han är en riktig härlig romantiker och retsticka på samma gång! :) Nu ska vi fortsätta städningen och ikväll väntar (ännu en gång) tvättstugan.


Love, M

snickaren och sotaren

Kategori: Allmänt

Oh yes, idag kommer de igen. Därför jag tvingades gå upp alldeles för tidigt. Hoppas för deras egen skull att de kommer hit till min lägenhet tidigt så jag kan försöka somna om en stund sen. Efter det ska här städas lite, mat inhandlas, katter matas hos Frida och ikväll blir det spex och sen drinkar på stan! :)

Idag kommer också min underbara sambo hem! Då kanske jag äntligen kan börja sova gott om nätterna igen! Har ju inte så många nätter kvar innan jag lämnar kvar honom här och drar upp till Stockholm för en snabbvisit där all fokus ligger på min söt-Simon. :) Vi ska kramas och mysa och gunga gungorna vid lekplatsen och leka och gå promenader och så ska han få ett litet påskägg (inget godis)! Saknar honom något så fruktansvärt och det är jobbigt att bo såhär långt bort när familjen genomgår så mycket förändringar, förstår inte hur brorsan klarade det under sex år i Australien. Å andra sidan fanns inte supersöta småbarn med i bilden då ;)

Planerar en resa upp till Stockholm igen i sommar och sen en i september - så ni vet vänner och kan försöka planera lite! :) Sugen på tapas och långa samtal på uteserveringar med er kära vänner!

Nu ska jag försöka vakna till lite och planera mat!


Love, M

regnig onsdag

Kategori: Allmänt

Idag, den första dagen på ett tag utan att vakna av borrmaskiner och skällande hundar, vaknade jag tidigt av att älskade sambon skulle gå till jobbet. Skillnaden idag mot många andra dagar är att han inte kommer hem igen förrän fredag eftermiddag. Saknar honom redan och gillar inte att sova ensam i lägenheten, usch!

Ska till stan för fika och lite shopping med Annika strax. Kommer bli härligt, behöver skaka av mig lite känslor och bara vila upp huvudet. Ikväll blir det middag ensam, får se vad jag orkar laga. Har ni förslag kan ni ju ringa! 

Jag ska även skicka tillbaka lite kläder till H&M som inte passade. Får se om jag beställer något annat sen, behöver fortfarande kläder. Speciellt en ny vårjacka och byxor av olika slag. Funderar på två par jeans, ett par kostymbyxor och ja.. sen en långkjol och en kavaj också såklart! Speciellt en kavaj kanske.


Dags att göra mig klar.

Love, M.

Glada besked

Kategori: Allmänt

Blivit uttagen till att vara provsmakare för Lindt! Choklad :D Både jag och fina sambon är överlyckliga. Ett litet glädjande besked som detta piggar upp även den dystraste dag. Sitter dock nu och funderar på att köpa lite chips eller godis till ikväll. Sambon är hemma om lite drygt en och en halv timme.

Dessutom planerar jag en snabbvisit upp till Stockholm om mindre än två veckor bara för att mysa med min underbara systerson som jag saknar så galet mycket! Dessutom vill jag hinna träffa brorsan min och hans härliga sambo som är höggravid. :) Hur glad är jag att jag har så underbar familj? 


Nu - analysera sockerbehovet. ;)


Love, M

energinivån är låg

Kategori: Allmänt

Ni vet själva skälet till varför det tagit lång tid mellan blogginläggen. Skolan tar verkligen upp all energi och all potentiell bloggtid, all potentiell samtalstid över telefon också. Min energinivå är så galet låg och dagen började med att gå upp otrevligt tidigt för att sotarna skulle komma, nu är de här så det låter och dammar i hela lägenheten = huvudvärken ökar och jag mår ytterligare sämre. Sovit inte mer än tre timmar inatt och har idag tusen saker att göra innan kvällen avslutas med studier igen. Suck.

Önskar mig en semestervecka på ett spa någonstans. Bara få vila upp mig och samla kraft och bli frisk. Någon som har lust att bjuda?

Nu väntar jag bara på att de blir klara så jag kan sminka mig och sedan bege mig mot skolan för litteraturseminarie på en värdelös bok, sedan lunch med sambon och gemensamt nämdmöte. Direkt efter det blir det intervju med valberedningen för min ansökan som studentrepresentant i år med.

Har i alla fall allting köpt inför middagen ikväll så jag kan gå direkt hem, börja plugga inför gruppstudierna imorgon (och redovisningen på onsdag) och sedan laga mat till sambon som legat sjuk hela helgen och tillslut lägga mig tidigt och bara sova ut. Hade behövt lägga mig nu en stund men hinner inte innan seminariet. 

Nu drog i alla fall sotarna - suck, städa lite innan jag går ser jag.
Ha en awesome måndag nu kära vänner, jag vet att jag låter lite nere men det är ingen fara. Ledig på fredag och tänker inte röra ett finger! ;)


Love, M