Sanningen att säga

just nu

Kategori: Allmänt

känner jag mig hängig och segdragen samtidigt som jag sitter och traglar mig igenom lagboken med övningstentor. Hoppas orka ta mig en sväng förbi gymmet på eftermiddagen, om så bara för att spinna lite, dock känns det just nu som om huvudet kommer streta emot varenda försök att göra annat än att hänga i köket med en kopp te och Sara Bareilles i högtalarna.

Om någon undrar när jag planerar en Sthlm-trip nästa gång ligger det lite vilande, väntar på ett dopdatum för min supersöta brorsdotter Liv först. :) hör av mig när jag vet mer!


Love, M

psst..!

Kategori: Allmänt

Smiter bara in för att säga att tentan jag skrev i torsdags kändes som den gick riktigt bra! Så nu hoppas jag bara kunna tackla den här veckans tenta/tentor med samma självförtroende :)

Ha en finfin helg!


Love, M

dagdrömmar

Kategori: Allmänt



** David Gray live i Stockholm **

tystnad

Kategori: Allmänt

Jag vet att det inte blir mycket skrivet här just nu. Mycket för att vardagen lunkar på, sambon haft semester vilket gjort att vi velat njuta och mycket för att min rygg är så messed up just nu att jag inte orkar sitta vid datorn hela tiden. Det har nedprioriterat bloggen.

Sitter just nu och tentapluggar och kommer därför troligen inte hinna uppdatera er allt för mycket kommande två veckor heller. Tänkte försöka hinna hänga lite på campus under nollningen också och njuta av all glädje den sprider.

Håll era tummar och tår för mig till tentorna!


Hörs i höst (ljuva höst!),

love M.