Sanningen att säga

Stressad, utmattad och frustrerad.

Kategori: Allmänt

Hemma igen från Stockholm men har noll tid att bara vila och umgås med finaste sambon. Just nu försöker jag äta frukost, göra mig klar, svara på ett mejl, boka upp mig på en bok som behövs till uppsatsen, packa väskan inför eftermiddagens möte, skriva packlista till New York och ungefär femton andra saker samtidigt.

Är så trött fortfarande, ska som sagt strax promenera till stan för att uträtta två ärenden innan mötet, känner att jag har svårt att koncentrera mig och hålla den röda tråden i gång i huvudet. Önskar att jag kunde pigga upp mig själv, liksom väcka själen igen.

Nu måste jag sticka - stress!

/M.

Trött, så trött.

Kategori: Allmänt

Varit hängig, illamående och haft mordisk huvudvärk sedan torsdag kväll. Igår låg jag och sambon i sängen och föll in och ur sömn exakt hela dagen. Just nu väntar vi på pizza så jag kan gå och lägga mig igen. Om tröttheten är jobbig nu kan jag bara föreställa mig hur pigg jag kommer vara imorgon när jag ska upp 04.00 för att hinna med ett tåg som går inte ens två timmar senare för att spendera två intensiva dagar med att skriva på uppsatsen och genomföra två intervjuer på två olika lärosäten.

Kommer bli kul (och fruktansvärt gott med hotellfrukost!) men usch vad jag kommer vara seg när jag kommer tillbaka hem på tisdag. Dessutom ska jag troligen till Stockholm över helgen för att avlasta syrran, sen drar sambon till Västerås på konferens och helgen efter är vi vakter på högskoleprovet en heldag. Sen är det snart New York en vecka! Sa jag att jag däremellan förhoppningsvis ska spendera ett dygn i Falun för intervju med Högskolan Dalarna?

Jeez. All energi ni har över får ni gärna skicka hit!


Love, M.

Tung dag

Kategori: Allmänt

Igår var en tung dag av flera skäl, känner mig därför sliten mentalt och emotionellt idag. Har bestämt mig för att göra mig i ordning strax och dra till gymmet i hopp om att arbeta bort lite av den slitna känslan så att dagen kan bli konstruktiv och effektiv.

Sänder mina tankar och min kärlek till mina fina vänner!


/M.

Favorit i frysen

Kategori: Allmänt

Har hittat en ny favoritvara att alltid ha i frysen, nämligen Garants frysta körsbär! Har ätits med hallon och keso för lättare frukostar innan träning, ätits i gröten när jag behöver något stabilare, blandats i smoothies när jag vill ha något gott på eftermiddagen och jag har en känsla av att de små söta bären kommer landa i rosevinet i sommar och blandas i drinkar! :)


(Bilden kommer från Garants sida)

Kan inte riktigt motivera mig att gå till gymmet idag fast jag egentligen vill. Stressad inför tentan och uppsatsinlämningen samtidigt som det är en gigantisk diskhög som måste bort innan kvällen så jag kan laga mat. Funderar på att unna mig en vilodag med hemmagym och sedan gå till riktiga gymmet imorgon istället. Ja, så får det bli.


Önskar er en grym helg!

Love, M

Att göra-listan

Kategori: Allmänt

Min att göra-lista krymper! Ska gå igenom uppsatsen klar nu, sen gå och hämta ut ett paket, äta lunch, köra ett hemmagympass (eftersom den odrägliga snön kommit tillbaka), sen tentaplugga till tusen vilket även inkluderar att skriva lite till på uppsatsen.

Drömmer mig bort till eftermiddagens te-stund under filten i soffan med någon kul serie igång på tv:n. Behöver en vilopaus känner jag. Känner mig stressad inför tentan för jag vill verkligen sätta den på tisdag!


Längtar efter att det här fina vädret jag och sambon hade i Berlin förra året tar sig till västkusten. Dessutom ser jag helt galet mycket fram emot att åka till New York och insupa vårkänslor!
Önskar er alla en toppendag!

Love, M

måndag

Kategori: Allmänt

Fixar lunch, skriver på metodkapitlet, kört ett mini-gympass hemma, städat, planerar inför New York och drömmer mig bort till den ordentliga våren. Allting blir lättare när det väl är vår. :)

Hoppas ni har en grym dag!


Love, M

Helg och vår!

Kategori: Allmänt

Det är så fint väder ute och jag känner energin återkomma efter att ha legat i ide under vintermånaderna. Kommer behöva lägga en hel del tid på att plugga den här helgen, såväl som att städa och försöka ta mig en sväng till stan för att kolla på en grej. Just nu funderar jag mest på när jag ska göra vad för att inte sabba känslan av helg då jag och sambon äntligen kan vila och umgås och bara njuta av att bo tillsammans.

Först blir i alla fall frukost! Dags att väcka sambon som alltid sover längre än mig på helgerna som belöning för att jag sover längre på vardagarna ;)


Love, M