Sanningen att säga

Faster!

Kategori: Allmänt

Tidigt imorse blev jag faster till en underbart söt liten flicka! Kunde inte få bättre besked och är så fantastiskt glad för min bror och hans sambo som hade en riktigt långdragen förlossning. Funderar på att ta mig upp till Stockholm i förväg för att maximera mysfaktorn och hinna träffa båda mina söta syskonbarn så mycket som möjligt! :)

Idag skickas därför all kärlek, lycka och glädje till fina bror min och hans familj! :)


Love, M

baka baka

Kategori: Allmänt

Idag ska jag baka och storstäda inför sambons födelsedagsfika imorgon. Eftersom jag verkar ha hamnat i någon svacka är jag allt mindre sugen på allt det här samtidigt som det är tentaplugg som hänger över mig och resten av min fina klass tar examen idag medan jag.. jag har tappat bort mig själv på vägen.

Väntar in ett paket med träningskläder som jag hoppas kommer i början av nästa vecka. Sen ska jag bara hitta nya gymskor och sen går jag och köper gymkortet. Har längtat så länge och ser fram emot att komma igång på riktigt! Ryggen är allt annat än tiptop just nu.

I alla fall, nu måste jag fixa lunch så jag hinner iväg och handla det sista innan jag fortsätter baka.


Love, M

migrän

Kategori: Allmänt

Idag är en sådan dag när huvudet är tungt och synen suddig. Väntar dessutom på att HFAB ska dyka upp och ställa in vår ventilation - yeay! Så har de redan kommit igång med portkodssystemet så jag är riktigt nöjd just nu, vår underbara lägenhet blir bara bättre och bättre. :)

Hade behövt ta mig in till Body Shop idag på deras klubbdag men det blir antingen i eftermiddag eller imorgon. Får helt enkelt se hur jag mår, dessutom är stormen utanför fönstret allt annat än lockande att gå ut i. Hörde att vädret i Sthlm inte heller var mycket att hurra för. Ser dock fram emot att snart åka upp igen och hoppas vädret är topp så picknickplanerna på Djurgården blir av :) Saknar er flickor!

Nåväl, dags att lägga mig i soffan igen och beställa hem lite träningskläder!


Love, M

morgonsång

Kategori: Allmänt

Imorgon fyller världens bästa sambo år! Det ska firas med familj och kakbuffé på lördag men tänkte se till att fixa hem något gott till bara oss två imorgon. Typ lite tårta och champagne. :) Födelsedagar är till för att firas!

Inte fixat någon present än men tänkte se om jag kan köpa något imorgon, annars blir det till firandet på lördag. Någon som har en riktigt bra idé på present? :) Har några förslag men inget som känns helt hundra.

Nu ska jag diska lite och gå ner med pappersinsamlingen - jippi!


love, M

Tillbaka i världen

Kategori: Allmänt

Efter en långweekend i Berlin och sedan ett ofrivilligt internetavbrott i 8 dagar på grund av en trasig kabel i huset är jag nu tillbaka. :) Hade det så fantastiskt med min vackra Håkan nere i Berlin, bodde bra, åt gott och njöt av långa promenader i solen. 2 år av kärlek kunde inte ha firats bättre. :)

Idag, när solen äntligen är här igen, har jag avnutit en långpromenad nere vid Östra stranden och lyssnat på vågorna och bara promenerat bort tröttheten och samlat energi för dagen. Har inte mått såhär bra på länge.

Tänkte avsluta inlägget nu för att fortsätta njuta av det fina vädret med en bild från Berlin, precis sådär tycker jag vi ska ha det längst Nissan! Ha en helt underbar helg nu allesammans! :)



Love, M

Berlin!

Kategori: Allmänt

På fredag drar min älskling och jag till Berlin för att fira våran två-årsdag! :D Kunde inte varit lyckligare, velat åka dit ett bra tag nu och kan faktiskt inte tänka mig någon annan att upptäcka stan med. Så ja, hans surprise var väldigt uppskattad :)

Idag blir det därför en tur till stan för att fixa med lite pengaväxling, köpa ett par nya byxor, leta nya skor för långpromenader och ett par solbrillor eftersom alla mina par har försvunnit. Hoppas också kunna hitta något schysst par solisar i just Berlin men vi får väl se. Vi tänkte klara oss på handbagage för att underlätta byten mellan flyg och tåg och taxi. 

Någon som har några bra Berlin-tips kan ju höra av sig! :)


Love, M