Sanningen att säga

så mycket runt omkring

Kategori: Allmänt

Just nu är det så mycket runt omkring som pockar på min uppmärksamhet och gör mig stressad och okoncentrerad vilket innebär att sommarkursen (som redan är svår) är den som lider mest. Idag ska jag äntligen ta tag i den igen men just nu äter jag iskalla körsbär och försöker varva ner i värmen. En kall dusch och en lunch, sen blir det plugg-plugg-plugg!


Love, M

dreams

Kategori: Allmänt

och jag drömmer mig bort och jag längtar.
Hjärtat det värker, slår för fort och för hårt, slår sönder mig från insidan.
Tårarna de bränner ärr längst kinderna.
och jag drömmer mig bort, jag drömmer mig framåt.
Du finns här, alltid. Trygg och stark.
Du håller mig hårt när jag faller till golvet.
Tystnad som bryts av gråt och tysta skrik.
Tystnad som hörs så väl.
och jag drömmer mig bort, drömmer mig tillbaka men det gör för ont.
Så jag längtar, jag längtar, jag längtar fastän jag inte ska.
en vacker dag står vi där på stranden och vågorna slår,
och allting är bra igen. En dag.

smärta

Kategori: Allmänt

Min rygg gör så galet ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Får ingenting gjort och bara gömmer mig inomhus med en stor flaska kallvatten i hopp om att det ska lugna ner sig men jag vet inte. Kan inte träna för att det gör för ont, kan inte sitta upp, inte ligga ner, inte plugga eller lyfta något. 

Måste verkligen boka in en läkartid och troligen få ryggen knäckt som ett första steg till förbättring igen.


Love, M

mums!

Kategori: Allmänt

Startar dagen med polentagröt och varma hallon. Så gott! Eftersom jag har lagt om min kost till en glutenfri och sockerreducerad kost för ett par veckor sedan har jag testat en del nya recept och framför allt börjat tänka mer i nya banor. Just polentagröt är ett bra alternativ för oss som gillar mannagrynsgröt och kanske inte är så förtjust i tunga gröter som havregrynsgröt (något jag ibland tvingar i mig för att lära mig).

Nu har jag en drös med böcker att hämta på biblioteket, ska handla mat, ska städa, ska läsa ut en bok jag påbörjade i Stockholm, boka tvättid, fixa inför Stockholm (igen!) och dessutom behöver en del småfix lösas. Blir en bra dag om kroppen bara vill vakna upp och starta någongång.


Love, M