Sanningen att säga

hemmasingel

Kategori: Allmänt

Kan ju inte kalla mig hemmafru eftersom jag är utan make MEN jag har tagit på mig den härliga uppgiften att vårstäda och baka idag. Just nu lutar det åt blåbärsscones, key lime paj och choklad deluxe muffins. Sen ska jag eventuellt (om pengar och tid finns) laga en rejäl gryta eller kanske köttfärslimpa.. vet inte riktigt, känner mig fylld av energi trots den onda ryggen och jag vill så gärna fylla hemmet med vår nu! :)

Först nu ska jag fixa lite väldigt sen brunch och skriva ner en inköpslista.

Ring gärna idag, är för första gången på väldigt länge helt ledig. :)
Glad vår!

Ben & Jerry

Kategori: Allmänt

Okej, så för några dagar sedan hittade jag ett litet smakprov på himmelrikets godhet när jag ÄNTLIGEN fann en stor pint med Chunky Monkey! (som ni som verkligen känner mig vet är min absoluta favoritglass ever!)
Dessutom hittade jag en ny smak som smugit sig in i hyllorna vid namn Chocolate Macadamia, en helt okej blandning av choklad- och vaniljglass med chokladtäckta macadamianötter. Helt klart värd ett smakprov men ingenting som många av de andra smakerna.

Ben & Jerry är förövrigt det närmaste ett förhållande jag kommer just nu och då möts vi ändå bara ett fåtal gånger om året. Kärlek har aldrig slagit ut bra för mig, faller för de jag aldrig kan få eller de som alldeles strax ska lämna mig. Som ni vet har jag ju just nu en crush på en kille jag inte direkt bör falla för just nu men det är någonting med honom.. någonting som får mig att känna mig trygg, får mig att le och känna total glädje. Vet inte hur jag ska ta mig ur det här.

Hade ett psykbryt för några dagar sedan. Vet inte om jag tagit mig upp ur svackan än men jag fick hjälp att börja le igen, hjälp att känna mig lite mindre ensam och lite mer värdefull (men även ännu mer förvirrad). Kanske är det dags att prata ut om allting, det var så länge sen jag överhuvudtaget tänkte tanken på att öppna upp mig och få någon annan människas respons på mina känslor. Nu har jag hittat den person jag kan tänka mig öppna upp mig för, honom jag tror jag vill ha i mitt liv på obestämd tid oavsett hur vår relation kan komma att se ut.

Usch, nu blev jag jätteseriös - det är söndag, vilodag. Dags att återgå till mitt vinglas, laga mat och sätta igång en härlig film! Vi hörs och vi ses kära vänner!

love, M.

ännu en vaken natt

Kategori: Allmänt

Ligger sömnlös än en gång med minnen, känslor och konflikter surrandes inombords. Vet inte varför allting från och till blir så svårt, varför jag tappar bort mig själv och faller in i fällor utan lyckliga slut.

Den här veckan har jag avnjutit 3 efterfester, vissa roligare än andra och en av dem rätt så tung. Efterfesterna här är dock alltid lika härliga, finns nog inga människor jag har bättre nätter med. :)
Idag var jag även på Anders förfest inför tackgasquen de flesta gick på, jag var inte där fastän jag var inbjuden och frågades flertalet gånger, jag klarar inte av det. Man ska inte utmana ödet och i onödan försätta sig i plågsamma situationer. Istället låg jag hemma och försökte reda ut tankarna.

Våren är här på allvar förresten, älskar det! Blir en kaffe ute i solen på måndag om vädret är fint!
Grattis till Jennifer också för matchvinsten idag! :)

ha en härlig fortsatt sömn så uppdaterar jag mer imorgon!

/M.

taking an alcoholiday

Kategori: Allmänt

Shit, vaknade fortfarande full och jättesen till vårt möte jag övertygade Markus om att gå på igår.. haha, förlåt! Du hade till och med varit söt och ringt för att fråga var jag var. Till mitt försvar blev det en sen kväll/tidig morgon med mycket cider och lite öl så jag är inte i mitt bästa esse..

Ska hoppa in i duschen snart och sen dra till Eurostop för att fika med Tove-älsklingen! Vi har en hel del att prata om efter gårdagen och det finns ingen som lyfter mitt humör lika bra som hon gör härnere..!
Känns skönt att veta att jag snart kommer ha en kaffe i handen och att solen är så pass stark idag så att ingen kommer tycka jag är weird för att täcka ansiktet med solbrillor och sjal för att dölja alcholiday-varningen. :)

Kommer säkerligen upp lite nya bilder snart!
Våren är ju äntligen här på allvar nu och då brukar ju de vackraste fotona tas!

Love, M

Oh nej..

Kategori: Allmänt

Liam Neesons fru Natasha Richardson har dött! Läste om hennes skidolycka för några dagar sedan men det verkade inte vara någonting svårt eller speciellt.. så avled hon, de hade två små barn och nu är han ensam. Mina tankar går självklart till Liam och familjen Redgrave samt Natashas två söner.

Tänk att livet är så bräckligt och snabbföränderligt..

tillägg till sommaren 09

Kategori: Allmänt

Fick ett jättehärligt tips av Jennifer som definitivt ska in på listan i föregående inlägg!
Så boka in den 30/5 och gå in på Skrattstock och se vad det är vi pratar om!
Vi ska fylla picknickkorgarna och njuta av en härlig dag i solen (OM jag är i Sthlm då).

Imorgon är årets bästa dag - ST PATRICK'S DAY!
Fira för allt ni är värda, sett att Galway's på Kungsgatan ska fira! :)

Love, M

sommaren 09

Kategori: Allmänt

Okej kära vänner, jag och Maria kom på en bra idé för att planera vår sommar i Stockholm i år! :)
Jag kommer lägga upp sådant här som vi inte ska missa att göra, ni hör av er så fort ni hittar någon grym idé och sen kör vi.. en schysst, enkel sommarplanering så vi hinner umgås och göra sånt vi alltid velat göra!

1. Amy Macdonalds konsert på Gröna Lund den 31/7
2. En heldag på Skansen
3. Se schyssta gratisföreställningar på Parkteatern
4. Besöka Tom Tit
5. Besöka Aquaria
6. Picknick vid Vintertullen
7. Dricka drinkar på det där stället på Djurgården vi alltid säger vi vill gå till
8. Spendera en dag på Grönan med mjukglass och en kamera
9. Beta av alla bra uteserveringar under sommaren
10. Ta en heldag och åka till typ Waxholm eller Mariefred eller nått mysigt ställe
11. Icebar Stockholm någon?
12. temamiddagar hemma hos folk
13. bruncha ihop på söndagarna som SATC :)
14. Minst en Allsång på Skansen as usual
15. Dra en helg till min nya hemstad och bara njuta

Har ni några fler förslag på saker ni vill uppleva i sommar?
Insåg att jag saknar Vattenfestivalen.. haha..!
Keep in touch!

Nu går jag i ide för att hinna plugga inför min tisdagstenta - hoppas ni alla har en bra helg så hörs vi nästa  vecka!

Love, M

I heart SANTORINI

Kategori: Allmänt

YES! Nu har Jennifer bokat vår bungalow på Santorinis östkust. Ett 4+ spahotell som ser fantastiskt ut, jag längtar så mycket att jag inte vet hur jag ska klara mig ända tills nionde juni! :)
Tänkte lägga upp lite bilder så ni förstår vart jag faktiskt ska (och så ni kan bli avis).. Alla bilder är lånade från Apollos hemsida eftersom det är via dem vi reser, första semestern med världens bästa vän!

 
   

Imperial Med Beach Resort & Spa heter hotellet vi ska bo på och som ni ser av bilderna ovan ser det underbart ut! Dessutom var det ju på Santorini jag föll för Karel så jag har väl någon romantisk bild av att jag ska få känna lugn och harmoni där ett tag igen. Saknar honom verkligen.

Nu går det bara att hoppas på att man får sommarjobb så man kan betala tillbaka det man lånat av mamma, tack förresten mamma! Sökt till bland annat Handelsbanken och IKEA men vi får väl se om de hör av sig, annars blir det till att ringa vården eller något annat jag inte är riktigt så sugen på.

Dags att resa sig ur sängen, äta frukost och förbereda sig för att ännu en dag gå till skolan och fixa med grupparbetet.

Avnjut en solig vårdag nu allesammans!

iiiiiiikk!

Kategori: Allmänt

Har precis fört över pengar till Jennifer som ska boka vår Greklandresa imorgon! YEAY! :D
Berättar mer när jag vet mer självfallet, hon ringer imorgon kväll efter sin träning..

Nu ska jag äntligen få sova efter flera dagars rapportskrivning och opponering. Är riktigt trött faktiskt, skönt att inte jobba på Kåren den här veckan - kommer göra mig ännu mer på hugget nästa vecka när det är både tisdag, onsdag, fredag och lördag! :D

Sov sött!

Carrie is my company tonight

Kategori: Allmänt

Så kära läsare, jag har varit en stor besvikelse den här veckan eftersom jag inte tagit mig tiden att skriva här - jag vet och jag SKA förbättra mig! Den här veckan har dock varit fylld av styrelsearbete och att jobba som tillstånd på kvällar och nätter men den har varit riktigt skoj, fått umgås med många av mina favoritvänner härnere och kommit närmre en del nya vänner.

För att inte besvika er mer ska jag därför göra det här till ett långt, välfyllt inlägg med bilder och nya tips på favoritsaker jag verkligen gillar! Kan börja med att visa er några underbara bilder från helgen med Jennifer härnere, ni skulle bara ana hur kul det var att ha henne här och jag önskar att hon inte behövt åka tillbaka men hon är bestämt i Stockholm nu igen :(

    
  

Älskar bilden där hon är skarp bakom hjärtat, kan vara min favoritbild på länge!
Vi ska boka en sommarresa till Grekland i början av nästa vecka, kommer bli så fantastiskt underbart! Vår första utlandssemester fastän vi känt varann för alltid. Ser så grymt mycket fram emot det. Wiiieiii!

Kan tillägga att jag sitter och tittar på Sex and the City den femte säsongen just nu, skulle inte kommit på idéen att titta igenom serien igen om det inte varit för lovely Jen som fick oss att kolla på hela säsong 4 under hennes besök! :)

Lagom till det kan jag då rekommendera min nya favoritglass!
Diplom-is Ananas split i stor, härligt krämig förpackning. Det är en blandning av vaniljglass och ananassorbet, en helt fantastisk kombination som jag är rädd jag kanske blir besatt av. Prova prova!
 

Utöver det sitter jag och filosoferar huruvida jag börjat få känslor för en viss person igen som jag var så glad att jag obemärkt kommit över. Kan det vara så att han betyder mer för mig än jag egentligen anat? Det är någonting med honom som får mig att känna trygghet och en närhet som borde skrämma mig men sätter ett leende på mina läppar. Aaahhwww, varför måste det vara så svårt? Varför kan jag inte få hitta någon som är singel och som faktiskt gillar mig mer än som vän eller syster eller vad det må vara.. och varför kan jag inte gilla mig själv tillräckligt för att faktiskt våga satsa på någon? Till exempel killen från banken, han var så söt och jag tänker fortfarande på honom men jag känner mig inte värdig honom och jag vet att ni kommer börja gnälla om det här nu att jag visst är det men försök gå upp såhär mycket i vikt på så kort tid och sedan få veta att man är sjuk och tappa all energi och känna sig värdelös i skolan som man gett upp jobb och resor för.. it's not easy.

Anyhow, nu är det dags för mig att fixa lite protokoll och skicka mejl till kårstyrelsen.

LOVE, M.

söndagsmorgon i sängen

Kategori: Allmänt

Så uppdaterar jag äntligen med mys-Jennifer vid min sida! :)
Helgen har försvunnit alldeles för snabbt så nu förbereder vi sista frukosten ihop för den här gången. Vi räknar med att kunna ses i april i Stockholm och dricka drinkar och se sköna filmer igen!
Redan avnjutit Sex and the City säsong 4, Mamma Mia och diverse sköna serier. Dessutom har vi ätit gott, druckit gott och legat på soff-sängen mest hela tiden ;)

Om fyra timmar går tåget tillbaka hem för Jennifers del.. I don't want her to leave.. snyft!

Förresten så har min krönika kommit ut i tryck nu i senaste numret av Motvinden. Den blev bra tillslut måste jag säga, fick äntligen lite ny inspiration att skriva ännu mer och det var ju ett tag sen.
Jennifer har godkänt den och ska ta med sig en kopia hem. Springer ni in i henne kan ni ju läsa den ;)

Dags för frukost och Family Guy nu!

Love, M.