Sanningen att säga

Carrie on!

Kategori: Allmänt

Såg ju som tidigare nämnt nya SATC-filmen igår kväll och jag håller inte alls med all kritik den fått - jag tyckte den var underbar! Skrattade en massa och älskade flera av klädvalen som bars. Bäst av allt är att den behöll känslan av både serien och den första filmen. :) Blir helt klart att se den igen när den kommer på dvd!

 


Fick galet med inspiration till att rita och designa men inte minst blev jag inspirerad att shoppa! Så inspirerad att jag idag köpte två par skor på rea som visade sig sitta dåligt på fötterna, så det blir att hitta någon som har 39 i storlek och sälja billigt. Så kan det gå. ;)

Mest av allt älskar jag känslan som SATC inger, utstrålningen och energin. Älskar bilden på Carrie här ovan, älskar kläderna, halsbandet och över allt annat älskar jag håret. Eftersom jag länge velat åka till Marocko, och den önskan nu tredubblats ungefär, letas det nu resor dit för fullt! Önskar Sofia kunde följa med men det är inte många dagar kvar nu innan hon föder första lilla bebisen i vårt gäng! :D

Rekommenderar i alla fall alla SATC-fans att se filmen, jag tycker den var en perfekt uppföljare!


Love, M.

drömköp

Kategori: Allmänt

Just nu (efter att ha inhandlat två par nya skor under dagen) drömmer jag mig bort till kläderna från Indiskas härliga kollektion! Hittat en hel del fynd jag önskar få tag i, dock finns de inte i Halmstad så jag ska ringa till Stockholm imorgon och höra om de finns där så kanske jag kan få någon snäll vän att köpa ut i alla fall kjolen till mig :)


Såg en helt fantastisk vit klänning inne på Åhlens idag också som jag och Frida enades om var lovely och den perfekta studentklänningen för alla de som får ta studenten i sommar. :)

Nu ska här lagas mat, uppdaterar med kommentarer om SATC 2 sen!


Love, M

En tur i SATCs förtrollade värld

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag (äntligen!) se Sex and the City 2! Ska bli riktigt kul och fastän jag både hört och läst en hel del kritik om filmen hoppas jag att den ska vara både rolig och full av inspiration. :)



Jag har många glada minnen till serien och den första filmen har jag hunnit se i alla fall ett tiotal gånger. Älskar hur lättsam och samtidigt charmig den är, älskar kläderna och inspirationen jag får att rita, skriva, leta kläder och blanda drinkar :)

Mitt bästa minne är det när Astrid och jag satt 3 dygn i sträck över ett nyår och tittade igenom hela boxen och bara tog korta pauser för mat och powernaps på en kvart för att orka med. Haha, det finns ingenting med de dagarna jag inte ler åt när jag tänker tillbaka på. Måste helt enkelt göras om någon gång!

Innan bion idag blir det middag och drinkar på Bulls för rätta stämningen!


Love, M.

Tack Frida!

Kategori: Allmänt

Idag tackar jag Frida för att hon är ett underbart sällskap, en grym chaufför och en stark bärhjälp allt på samma dag! :) Tack vare henne kom jag och Håkan iväg och kunde storhandla så nu ska jag börja laga en krämig kycklingpastasallad och både frys och kyl är fulla för fler goda matexperiment kommande veckor.

Dessutom inspirerar hon mig till att orka vara hälsosammare och visar att det är tufft för alla att vara utan glass på sommaren :D


Massa kärlek till dig Frida! (och er andra såklart!)

/M

sommarens dricka

Kategori: Allmänt

Ikväll ska det grillas i härliga vänners lag vilket känns riktigt underbart! Älskar att sommaren är i gång. :)
Så till kvällens (och förhoppningsvis resten av sommaren) dricker jag det här;

  

Nu ska här smörjas in med solskyddsfaktor innan vi går ut i det fina vädret igen! :)

Love, M

bakar tårtor!

Kategori: Allmänt

Insåg att det var länge sen jag uppdaterade här, beror på en hel del av roliga skäl som jag ska berätta om senare. Nu ville jag bara skriva att min underbara Håkan fyller 25 idag så jag står och bakar tårtor! :) Håkan = kärlek!

Candy!

Kategori: Allmänt

Tänkte passa på att uppdatera med lite underbara godisnyheter jag och Håkan under några veckor testat. Alla har varit helt okej men ingen har haft det lilla extra förutom MARABOU KOKOS - helt underbart god, hoppas den kommer som 200 gram en vacker dag! Tror Aladdins jordgubbshjärtan och Daim med päron och mint som kommer handlas in igen också. Daimen tänker jag mig tillsammans med vaniljglass och färska jordgubbar. :)
Choklad är verkligen underbart! :D Ryktas även om nya Brago-kakor med kanel och äppelsmak. Mums mums!
Nu blir det till att ligga på soffan igen.
Love, M.

Grekland i onsdags, Arkham Asylum idag

Kategori: Allmänt

Hade en jättetrevlig kväll på togafesten i onsdags men har inte varit så bakis på många, många månader som jag var igår. ;) Får lägga upp en bild på världens bästa bakismat sen. Blev under festens gång lovad frukost på Nyhem närhelst jag önskar, ska även få äran att bli AP-are under nollningen i år och träffade en byggare jag inte sett sen nollningen 08! Haha, makalös kväll med andra ord!

Idag dock ska det bli in i dårhuset och snöa in mig på affärsplanen igen, den går inte riktigt som vi vill och eftersom det inte alls är lång tid kvar och vi inte får någon som helst handlednitng sedan ett tag tillbaka har vi svårt att ta oss ur den negativa bubblan. Därför ska jag på något vis och vänster hålla mig fokuserad hela dagen utan kaffe - I CAN DO IT! Skicka dock gärna lite extra energi om ni har och kan! :)
Fredagslove, M.

inflyttningsfest hos Frida&Adam igår

Kategori: Allmänt

Yes, var en härlig kväll med gött folk på gården bredvid :) Hoppas Frida och Adam är glada och trivs i lägenheten nu när den är invigd också. Håkan och jag har inte ens haft inflyttningsfest än, blir väl en julijulifest kanske ;)

Ikväll blir det att titta på X-mentrioligin och äta citruspannacotta med jordgubbar samt små hemmabakta biskvier. Älskar verkligen söndagarna i sambons sällskap!


Love, M

1 år som älsklingar!

Kategori: Allmänt

Hela fredagen har jag och älskade Håkan firat ett år som par! Det har varit mysigt, romantiskt, fyllt av skratt och musik och kyssar och minnen! :) Att ett år kan gå så fort? Ser fram emot vartenda firande av alla slag vi kommer ha tillsammans.

Sitter och spelar tetris på Wii tillsammans nu och ska strax krypa ner i sängen och mysa till någon skön komediserie. Att livet kan kännas så fantastiskt bra trodde jag inte alla de sorgsna dagarna i bäddsoffan när jag grät eller kände mig ensam, och att Halmstad hade min soulmate i tryggt förvar åt mig hade jag ingen aning om!

Så all min kärlek till mannen som får mig att skratta varje dag, min Håkan.



Love, M