Sanningen att säga

Camila Alves

Kategori: Allmänt

Här har vi klänningen som konkurrerar om att vara galans vackraste, trots avsaknaden av färg är modellen grymt vacker och klänningen sitter så fint på vackra Camila Alves. Tänk er klänningen i en blekt grön eller en solgul variant? Nästa år vill jag se en skärpning på färgfronten men också att fler kända filmstjärnor dyker upp! Vart var alla..?



Tycker Anne Hathaway gjorde ett avslappnat, charmigt och glatt intryck som host, däremot vad var det med James Franco? Hade stora förhoppningar men han verkade vara drogad och var stel. Nästa år kanske Meryl Streep och Colin Firth kan hålla galan..? Eller en andra omgång för Hathaway och Hugh Jackman? :)



Love, M

två till klänningar

Kategori: Allmänt

Kanske de två bästa med tanke på färg, form och elegans?





Tackar för en fin natt med Oscarsgalan och ska krypa ner i sängen intill min älskade sambo. Kan bara passa på att gratta Danmark och Mikael Persbrandt till en oscar samt charmige och helt fantastiske Colin Firth till bästa manliga huvudroll - helt rätt, helt oslagbart rätt! :)


Godnatt och kärlek, M.

galans guldkorn

Kategori: Allmänt

Här är några av de finaste klänningarna under kvällen, har sett två till på scen som ännu inte finns upplagda bilder på men kommer uppdatera med dem när jag hittar dem!




Är egentligen inte fullt förtjust i Jennifer Hudsons modell på klänningen men hennes nya kropp är grym och färg (FÄRG!), det är underbart det. Annars ett väldigt tafatt fält av klänningar i år, som förväntat men ändå en stor besvikelse.

Som sagt, en vacker klänning på hosten Anne Hathaway och ytterligare en Mandy Moore outfit som ska hittas och visas upp senare! :)


Love, M

Monique Lhuillier

Kategori: Allmänt

Här är några absolut fantastiska klänningar från den underbara Monique Lhullier som jag bara kan hoppas dyker upp på röda mattan i natt! Nu när upploppet strax börjar och jag har fixat nattens mat och desserter tänkte jag att ni ville ha mer inspiration innan läggdags ;)



(bilderna är från elle.com samt framgooglad blogg)

Snart börjar det - awesome! Främst undrar jag vad Anne Hathaway och Nathalie Portman kommer välja för kläder men är också nyfiken på huruvida Jennifer Hudson kommer vara där och i så fall iklädd vad..? :)


Love, M

inför Oscarsgalan

Kategori: Allmänt

Ifall jag var bjuden och fick den stora äran att gå på Oscarsgalan (gärna med Liam Neeson!) skulle jag gärna ha någon av dessa underbara klänningar på mig;



De fyra översta är från Elie Saab, de två understa är i ordning från Dior och Givenchy.
Googlat fram alla bilderna och hittade självfallet ungefär tjugo till oslagbara klänningar i ärtgrönt, korallrött, starkt turkost och olika nyanser av gult men de här slog lite extra starkt just nu :)

Får se vad det blir för spännande klänningar imorgon, hoppas på mycket färg i alla olika nyanser och gärna nya spännande snitt och mönster. Senaste åren har varit lite tafatta när det kommer till färg.

Imorgon natt blir det med andra ord drinkar, snittar och någon mysig dessert. Får se vad jag bestämmer mig för. Någon annan som ska se Oscarsgalan?
Sett varje år sedan jag gick i mellanstadiet utom ett, så lite drygt tio-tolv år. Älskar det!

Nu blir det tv-tittande och mys med sambon! :)


Love, M

redan torsdag

Kategori: Allmänt

Har haft en trist start på dagen och ser just nu inget ljus i studietunneln. Skulle behöva någon som kan sitta och plugga med en varje dag, någon som lyfter min studieprestation (som senaste tiden varit hög) och som orkar lyssna när jag mår dåligt. Dock är dessa personer inte lätta att hitta.

Ska iväg om drygt en timme på dubbla möten, dels med foutb-gruppen och sedan det studentpolitiska utskottet. Förhoppningsvis blir det bra, effektiva möten och när jag väl kommer hem ska jag sätta mig med te, musik och kurslitteraturen och bara läsa resten av kvällen. Har två saker jag ska få klart den här veckan och en tredje som i alla fall ska hinna påbörjas så fullt ös hela helgen!

Önskar er alla en fantastisk dag och att den började bättre än min!


Love, M

idag trappar vi upp!

Kategori: Allmänt

Kom igen nu, kämpa! Idag trappar jag upp min utmaning mot mig själv att hitta tillbaka till den jag är, den jag behöver extra energi för att nå upp till igen. Inte nog med att studietakten både ökar och blir mer intensiv, trots att jag kört fast i en uppgift, jag ska om två timmar ut på promenad med Sandra och det är dags att boka in en provträning på Actic så fort jag har vägarna förbi!

Utöver allt detta har finaste Jennifer sagt att hon kanske kommer ner om ynka tre veckor! :) Ren lycka att ha henne till bästa vän kan jag meddela. Ser fram emot långa promenader, många koppar te, brädspel och allt annat helgen kan komma att erbjuda :)

Har planer på att söka ett jobb också som dykt upp och som jag är väldigt intresserad av, dock saknar jag mestadels av kvalifikationerna men vad är jobbsökande om inte en utmaning? Alltid kul att bara söka och få respons.


Ha en fantastisk måndag!
Love, M

Spelkväll

Kategori: Allmänt

Har kväll haft över söta Maria på middag och (äntligen!) lite spelande av Munchkin igen!
Det är verkligen ett otroligt roligt spel när alla väl lär sig grunderna och jag saknar att spela det med mina kära scoutsyskon! Those were the days.. ;)



Tackar än en gång Marie för att jag fick denna ljuva gåva en födelsedag för några år sedan. :) Älskar att äga ett helt eget Munchkin som jag inte är dum nog att ge bort när jag flyttar ;)
Spanat in fler brädspel jag vill köpa och har åtminstone två som nog kommer inhandlas om jag får CSN igen!

Nu blir det att sova, förhoppningsvis utan mardrömmar.


Love, M

Filmkväll

Kategori: Allmänt

Medan sambon min tar en powernap passar jag på att diska upp det sista, förbereda dessertfatet och surfa runt bland intressanta bloggar. Ikväll har vi bestämt oss för att se "Dear Zachary" och "Megamind". Ska bli riktigt trevligt, massor av tända ljus och mys i soffan!

Önskar er alla en riktigt trevlig helg sålänge! :)


Love, M

våraccessoarer

Kategori: Allmänt

Så mycket vårkänslor inom mig som vill ut! :) Om ändå vädret bara kunde bli lite varmare, är ändå väldigt nöjd med att inte ha snö längre, det var allt annat än mysigt i Stockholm när snön föll.

Hittat dessa ljuva pieces hos Topshop som jag verkligen önskar fanns i min garderob för att kunna lyfta mina kommande vårkläder! Främst lockar de bruna skorna, ballerinorna med blommor och ringen med vingar.


Nu ska jag sätta igång och diska så jag hinner måla om naglarna innan jag träffar fina Maria och åker och handlar. Ska bjuda min underbara sambo på fläskfilegryta ikväll och bakade jordgubbscheesecakemuffins i förrgår som vi har till mys inför kvällen. Blir film och tända ljus ikväll, kanske lite spel på vårt Wii också ;)

Förmodligen bio imorgon, någon som sett The Kings Speech ännu?


Love, M

sweet

Kategori: Allmänt

Får härliga sommarkänslor av den här söta badrumsmattan från H&M! Den passar inte direkt in hemma hos oss och kommer därför inte inhandlas men jag tycker ändå den är söt och tror många av mina vänner kan komma att köpa hem den! :)


Kom nu våren, kom! Ser fram emot sol som värmer mot kinden, vind i håret och klänningar :)

Love, M

tidig lunch

Kategori: Allmänt

Fortfarande sjuk, idag har halsen blivit värre igen och jag känner mig utmattad av att vara sjuk hela tiden. Hur som helst så lagar jag en ordentlig lunch eftersom jag tror att bra kost hjälper tillfrisknandet! Idag blir det därför lax med parmesansås och klyftpotatis. Har lite sorbet som jag ska äta till efterrätt sen och efter maten är det dags att sätta igång och plugga! Ska skicka in en uppgift idag och se till så jag kan få den andra klar imorgon!

Hade en lång och sjuk helg i Stockholm, vi låg båda två däckade och hann bara träffa sötSimon en liten sväng. Saknar honom redan! Han är den gladaste och finaste systersonen jag kunnat önska mig! :)


Love, M

trött i halsen

Kategori: Allmänt

Ska precis ringa ett riktigt viktigt samtal åt en väldigt nära vän och min hals är (som hela veckan) helt förstörd. Låter som en galning, passar på att dricka en liten kopp te nu innan jag ringer i hopp om att rösten ska mjukna upp.

Önskar dig lycka till älskade vän, ska göra dig stolt!


Love, M

motivation

Kategori: Allmänt

Skulle behöva hitta motivation idag att trotsa den trötta halsen och ta mig ut på en promenad. Behöver såväl frisk luft som en tur förbi någon mataffär och handla. Börjar dagen med att läsa kurslitteratur och dricka te och väntar in att motivation magiskt ska dyka upp!

Någon som har lite över att låna ut?


Love, M

aj

Kategori: Allmänt

Vaknade upp med en hals som knappt går att prata med. Håkan drog tidigt imorse så jag känner mig ensam och ynklig. Dessutom har det kommit in ett gäng nya uppgifter till skolan som jag ska försöka ta tag i. Först nu blir det till att diska och planera lite middag för kvällen, behöver eventuellt gå ut och handla lite.

I veckan ska följande göras;
- påbörja varumärkescaset
- läsa aktuella HRM-kapitel
- läsa aktuella kapitel i varumärkesboken
- läsa första ledningsboken

Eftersom det blir fyra dagar utan plugg i Stockholm måste jag begränsa uppgifterna att göra så jag inte tar på mig för mycket men jag kan inte heller slappa och ta på mig för lite. Fin balans där!

Te och frukt snart!


Love, M

slapparsöndag

Kategori: Allmänt

Har varit riktigt seg idag efter en härlig Hjärter Sex-lördag igår. Trevligt med så väl nya som välkända ansikten! :)
Idag har det därför blivit mycket vila, vatten och ett besök hos sambons pappa och deras nya lilla hundvalp. Söt men jag ser att den kan växa upp och bli läskig ;) En rottbox.

Den kommande veckan ser messed up ut. Håkan drar iväg till Karlstad nu i tre dagar och sen spenderas resten av veckan i Stockholm för barnkalas. Så det är inte direkt en normal vecka men det betyder bara att den kommer ha potential att bli extra kul :)

Hoppas även klämma in quality time med Markus samt kanske en fika med John eller Lukas. Lägg på intensivplugg, möten, packning och planering av en fest på det så är veckan done! Mest ser jag fram emot att få barnvakta min lilla gulleunge Simon i Stockholm, ska ha honom en hel natt!

Nu blir det ytterligare vila, vatten och kanske en grapefrukt som motpol till dagens skräpmat. ;)


Love, M

uppe tidigt i stormen

Kategori: Allmänt

Idag är det storm ute. Har knappt sovit alls i natt men är vaken nu för att gå på mötet som börjar nio. Idag ska en hel del bli gjort så att jag blir klar med näst intill allt som stått på agendan denna vecka.

Ser fram emot imorgon, fick roliga nyheter om en person som kommer hit redan idag för att vara med imorgon som jag faktiskt inte träffat än men hört mycket positivt om! Därför ska det blir awesome att äntligen personen. Dessutom räknar jag med fest, mys och skojiga minnen. :)

Nu blir det till att göra mig klar, om än i ett lugnt och behagligt tempo! Ha en jättefin dag!


Love, M

5

Kategori: Allmänt

Femte dagen med svullna muskler och smärta. Lyckats få lite gjort ändå men känner mig inte fullt så effektiv som jag önskat. Idag ska i alla fall två stora punkter prickas av på att göra-listan. Förhoppningsvis kan jag gå ut en sväng på en promenad.

Inte många dagar kvar nu till Stockholm! Ser så mycket fram emot barnkalas och träffa min fantastiskt söte systerson Simon. :) Självklart ser jag även fram emot att träffa alla er vänner jag ska hinna med att träffa. 

Nu blir det en långdusch och sedan frukost, plugg och promenaden.


Love, M