Sanningen att säga

bad Miko, avskyr tunnelbanan och hemma igen!

Kategori: Allmänt

okej, så jag har varit en dålig bloggare på sistone men till mitt försvar ska tilläggas att jag för en vecka sedan blev inlagd på sjukhuset med akut anemi och fick blodtransfusioner. Hade (om det inte varit för mina fantastiska sköterskor Niklas och Fredrik) troligen rymt och bitit någon stackare i halsen men var som vanligt en lydig sjukling och följde läkarnas råd att stanna kvar.
Blev väckt av att halva mitt armväck slets bort i och med att ena sjuksköterskedamen var lite hårdhänt men annars var vistelsen faktiskt inte så farlig. Väntar på nya tider till specialisterna så tänkte jag gå till min absoluta favorit underläkare här i Halmstad och be om journalkopior och nytt hb-test nu på fredag.. :)

Vad mer? Jo, imorgon är det första föreläsningen i nya kursen Konsumentbeteende. Ska bli riktigt kul!
Hade ju dock tentauppskov från Marknadsföringen så den måste jag ta igen.. ska komma ihåg att ringa Ulf.

Roligast av allt är ändå intervjun inför sexmästeriet imorgon! Får se vad de ställer för luriga frågor. :)

Spenderat fredag-idag i Stockholm för att hämta lite positiv energi och hinna träffa lite vänner.
Det var verkligen en fantastisk tripp upp på många sätt, fick lite nya insikter om mig själv och fick höra skvaller om folk från grundskolan! DET var länge sedan man hörde något om dem ska ni veta.

Är tacksam att vara tillbaka i Halmstad, saknat det massor och jag fullkomligt älskar mina gardiner som ÄNTLIGEN kommit upp. :) Om bara 3 veckor kommer hela tjejmaffian hit och det ska självklart bli helt sjukt kul - saknar er redan!

Tack för festen i fredags CH - hade det störtkul i köket! :D

love, M.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: