Sanningen att säga

7e idag - resa imorgon

Kategori: Allmänt

Idag är det sju hela månader sedan Håkan och jag insåg att vi är perfekta för varann :) Har inte gjort något mysigt direkt idag, pysslat ihop lite IKEA-möbler, installerat en lampa, pluggat och legat sjuka i soffan. Båda två är förkylda med feber från och till men vad spelar det för roll.. för imorgon åker vi till Köpenhamn!
Ska bli jätteskönt att komma iväg en heldag och mysa på Tivolis julmarknad och komma bort från den stökiga lägenheten och heldagar med datorn i knät och kurslitteraturen liggandes på en flyttkartong framför. Jättemysigt också att åka iväg tillsammans och ta en heldag bara vi, känner att det behövs. :)

Julbakade i lördags och det gick fint det, ska lägga upp bilder på våra lussesälar sen - haha! Älskar att julbaka och lyssna på julmusik även om lägenheten i sig fortfarande är jäkligt stökig! Dock räknar vi med att klädkammaren kan bli klar den här veckan.. behöver ha lite hjälp bara. Sen fick vi inte tag i sänglådor och hatthylla när vi var på IKEA igår tyvärr så vi får se när och hur vi löser det eftersom vi behöver allt utrymme vi kan få just nu för att få plats. Annars är jag jättenöjd, älskar lägenheten och vi känner oss verkligen hemma här.

Nu blir det tillbaka till pluggandet en stund med min ömma tumme (som jag lyckades skära upp i fredags kväll så det blev besök på akuten!).


Love, M.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: