Sanningen att säga

mot 08-land!

Kategori: Allmänt

Imorgon bär det av mot Stockholm igen (äntligen)! Ska först sitta och plugga med Nina mellan 9-12, tåget lämnar Halmstad 13.20. Lunch i Göteborg, åker därifrån runt 16 och når Hufvudstaden 21! :) Drar direkt hem till föräldrarna, äter lite, tidig kväll i säng.
torsdag är det lunch med flickorna vilket jag ser helt sjukt mycket fram emot! Alltid alldeles för länge sen vi sågs, lite shopping med älsklingen och sedan sitta och plugga och gå på bio.
Fredag är ganska lik, mycket plugga - sen kommer resten från Halmstad upp där på kvällen, får se om jag sluter upp då eller om vi kör en härlig hemmamiddag istället för utgång.
Lördag är det utbildning mellan 9-17, efter det har vi inte riktigt koll på vad som händer men det blir hem till syrrans lägenhet eftersom vi från lördag bor där i några dagar.
Utbildning även söndag mellan 9-15, får la se när de andra drar tillbaka till västkusten, själv drar jag hem och njuter av en romantisk myskväll med min älskling och såklart lite plugg ;)
Måndag är det försöka träffa Karolina, shoppa ny kalender och lite sånt skoj innan vi på kvällen möts upp av världens bästa Jennifer för Thai-middag och film. :D Sen åker vi jättetidigt dagen efter tillbaka ner till vår hemstad.

Så jag har mycket att se fram emot och mycket att göra!
Vi packar för fullt just nu för att inte glömma något. Det känns som om vi får med oss allt faktiskt (för en gångs skull). Även suttit och kollat tapeter senaste dagarna men vi har svårt att enas. ;)

Nu är det dags att krypa ner i sängen, kolla lite sköna serier och bara njuta av kvällen!

Love, M

Kommentarer


Kommentera inlägget här: